Manchester United planlegger et framstøt mot Barcelonas Memphis Depay i januarvinduet, hevder spanske Sport. Nederlenderen har en fortid i Old Trafford-klubben, men forlot United i 2017 etter et mislykket opphold der.

Newcastle er ikke interessert i å hente Cristiano Ronaldo, slik det tidligere har blitt hevdet, melder Football Insider. Heller ikke Chelsea skal være interessert i portugiseren, som nylig ble frigitt av Manchester United, skriver The Sun.

Manchester United-ledelsen diskuterer for tiden hvorvidt klubben skal erstatte Ronaldo allerede i vintervinduet eller om de skal gå for en kortsiktig lånsignering fram til sommeren, slik de gjorde med Odion Ighalo i 2020, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: TV 2-profilen smått sjokkert: - Nesten så jeg ikke tror det

Manchester Uniteds eiere tror at størrelsen på klubbens globale fanbase vil lokke til seg kjøpere som i utgangspunktet først har vist interesse for Liverpool, hevder The Times. Begge de to storklubbene er som kjent ute for salg.

Rikingen sir Jim Ratcliffe kommer til å gjøre et forsøk på å kjøpe favorittklubben Manchester United. Milliardæren har tidligere vært åpen på at han ønsker å ta over eierskapet i klubben som nå er på jakt etter investorer eller en ny eier, ifølge Telegraph.

Tidligere Manchester United-favoritt David Beckham skal være åpen for å kaste seg med i forhandlinger med potensielle kjøpere av klubben, skriver Financial Times.

Chelsea og Liverpool kan trolig se langt etter midtbanemannen Konrad Laimer fra RB Leipzig. Begge klubbene skal være interessert i spilleren, men han ønsker selv en overgang til Bayern München, hevder Bild.

Leeds skal ha vært i kontakt med italienske AC Milan og forhørt seg om muligheten for å hente belgiske Charles De Ketelaere til Elland Road, skriver Teamtalk.

West Ham er klar over at de kan komme til å miste midtbanespiller Declan Rice til en Champions League-klubb neste sommer, uansett hva londonklubben måtte utrette den inneværende sesongen, skriver Football Insider.

LES OGSÅ: Forbløffet Eriksen: . Hva f*** foregår her?

Spania-profilen Marco Asensio har uttalt at han aller helst vil bli værende i Real Madrid, selv om kontrakten hans med storklubben går ut etter denne sesongen, ifølge Radio Marca.

Barcelona skal ha gitt hovedtrener Xavi beskjed om at han kun kan hente nye spillere i januar, om noen forlater klubben. Det kan åpne for en overgang bort for flere av katalanernes spillere, melder Marca.

Atlético Madrid ønsker å hente franske Marcus Thuram fra Borussia Mönchengladbach, hevder spanske AS. Sønnen til legenden Lillian Thuram har nylig også blitt koblet med Newcastle og kontrakten hans med tyskerne går ut etter sesongen.

Manchester United ønsker angivelig å hente Bayer Leverkusen-angriperen Moussa Diaby i januarvinduet. Han vil i så fall bli sett på som en erstatter i troppen for franske Anthony Martial, ifølge spanske Fichajes.