Newcastle har begynt å se på alternativer til Anthony Gordon, da Tyneside-klubben ikke er villig til å betale 60 millioner pund, slik Everton krever. Det skriver The Telegraph. Hakim Ziyech, som også skal være ønsket av blant andre Roma, er blant spillerne som vurderes.

Chelsea håper å forsterke sin midtbane ytterligere i dette overgangsvinduet, og Wolves-spiller Matheus Nunes er siste navn som dras opp av hatten. London-klubben får imidlertid kamp av Liverpool om portugiserens signatur, skriver The Telegraph. Også Moises Caicedo og Declan Rice er på Chelseas radar.

Samtalene mellom Everton og Marcelo Bielsa har kommet inn i en blindvei og for øyeblikket ser det ikke ut til at argentineren blir manager på Goodison Park, skriver The Independent. Sam Allardyce, Ralph Hasenhuttl og Carlos Corberan er øvrige managere som vurderes etter at Frank Lampard fikk sparken denne uken.

Joao Cancelo har ikke vært like bankers i Pep Guardiolas startoppstilling denne sesongen som tidligere i år. Det fører til spekulasjoner om en overgang bort fra klubben, og ifølge The Sun er AC Milan blant klubbene som følger med på portugiserens situasjon på Etihad Stadium.

Tottenham nærmer seg en avtale som tar høyrebacken Pedro Porro fra Sporting til Tottenham Hotspur Stadium, skriver The Guardian. Flere kilder rapporterer om at partene er så godt som enige og at 23-åringen trolig signerer kontrakten med Spurs denne uken.

Everton ser desperat etter løsninger som kan hjelpe dem med å beholde plassen i Premier League denne sesongen. Ifølge The Telegraph vurderer Merseyside-klubben å hente Marko Arnautovic til Goodison Park. Den 33 år gamle Bologna-angriperen kan bli aktuell dersom Anthony Gordon selges.