Gå til sidens hovedinnhold

Tørum avviser press

En presset Knut Tørum hevder han ikke har tenkt på om sesongens resultater er gode nok til å beholde jobben.

STAMFORD BRIDGE (Nettavisen): Knut Tørum vet det stilles store spørsmålstegn ved den jobben han gjør og har gjort i Rosenborg denne sesongen.

Senest i mandagens Aftenposten gikk Knut Torbjørn Eggen langt i å antyde at det stilles langt større krav til en Rosenborg-trener enn den plasseringen trønderne har på tabellen.

- Kan ikke tenke på min posisjon
Selv hevder Tørum at dette ikke er noe som han tenker på.

- Jeg har ikke tenkt så mye på resultatene så langt, sa Tørum på tirsdagens pressekonferanse på Stamford Bridge.

- Som trener lever man av de resultatene man får, men det er et dårlig signal hvis du står foran gruppen din og er redd for din egen posisjon. Det viktigste for å få et godt resultat, er ta ansvar for resultatene, sier RBK-treneren.

Det er også det han håper på i tirsdagens kamp – selv om han vet det skal mye til for å lykkes.

- Vi møter et av de beste lagene i Europa på deres hjemmebane. Målet er å få med oss et godt resultat og en god opplevelse.

- Vi har brukt mye tid på denne kampen, og har tro på at vi har noe her å gjøre. Skal vi klare et godt resultat, må vi være smarte, taktiske, kamuflere styrkeforskjellen mellom de to lagene, samt ha marginene på vår side.

Tror på jevn pulje
Så mye tur må Rosenborg ha at Tørum to ganger under pressekonferansen snakket om en «julaftenopplevelse». Likevel er ikke Rosenborgs fremtid i Europa totalt avhengig av resultatet på Stamford Bridge, mener RBK-treneren.

- Vi trenger ikke å vinne her for å gå videre i gruppa, men målet er å bli blant de tre som kvalifiserer seg for neste runde i en av Europa-cupene.

- Det er en pulje med fire gode hjemmelag. Sist gang kom vi oss videre til UEFA-cupen fordi det var to lag som stort sett bare tok poeng fra hverandre og endte på henholdsvis to og fire poeng. Slik tror jeg ikke det blir nå, nå tror jeg det blir mye tettere, fordi alle lagene vil ta en del poeng på hjemmekampene sine.

Hvordan tror du det vil gå med Rosenborg på Stamford Bridge? Skriv inn dine synspunkter i kommentarfeltet under.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken