Gå til sidens hovedinnhold

Tørum blir sittende

RBK-treneren fikk likevel ikke det svaret han ønsket seg.

LERKENDAL/OSLO (Nettavisen): Rosenborg diskuterte tirsdag skjebnen til trener Knut Tørum, som etter helgens 1-4-tap for Lillestrøm var usikker på om han trener Rosenborg ut sesongen.

- Jeg tror det er viktig å få en avklaring på dette for RBKs beste. Hvis spillerne går rundt og må forholde seg til en slik usikkerhet, så tror jeg det lite gunstig i en prestasjonsgruppe, sa Tørum etter LSK-kampen.

Orienterte styret
Han oppfordret derfor klubbledelsen til å se nøye på tilstanden i klubben. Den oppfordringen ble fulgt tirsdag, da styret samlet seg for å diskutere situasjonen.

Tørum og sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen orienterte styret under tirsdagens møte. Tørum forlot Lerkendal i 17-tiden, mens Eggen kom klokken 17.20 og reiste igjen halvannen time senere. Det er som kjent et anspent forhold mellom treneren og sportsdirektøren.

Styrets konklusjon: Knut Tørum fortsetter som trener. Enn så lenge.

- Knut Tørum er fortsatt trener i klubben og ledet jo også treningen i dag som vanlig, sier styreformann Terje Svendsen til Nettavisen.

- Styret har i kveld fått en orientering om og drøftet situasjonen i klubben, men vi har ikke konkludert med noe som helst. Det er alt jeg har å si, legger han til.

Forutsetning
- Har dere diskutert forholdet mellom Tørum og Eggen?

- Det har vi gjort. Vi har diskutert hvordan vi kan forbedre det. Det er en forutsetning at de to fungerer sammen. Vi ønsker ikke spenning rundt de ansatte i klubben. Utover det ønsker jeg ikke å gi ytterligere kommentarer.

Eggen uttalte seg mandag om forholdet mellom ham og Knut Tørum. Les den saken her.

Situasjonen er altså omtrent den samme etter møtet som den var før møtet. Knut Tørum trener Rosenborg inntil videre.

Reklame

Her får du tak i bålpanner og ekstrautstyr