Tottenham bekrefter Dele Alli-skade

SKADET: Dele Alli skadet seg mot Fulham.

SKADET: Dele Alli skadet seg mot Fulham. Foto: Craig Mercer (Pa Photos)

Mauricio Pochettino må klare seg uten Spurs-stjernen i flere uker.

22.01.19 19:03

Det var i søndagens oppgjør mot Fulham at Tottenham-profilen Dele Alli måtte halte av banen med smerter på baksiden av det ene låret.

Alli har i starten av denne uken gjennomgått flere tester og Spurs bekrefter nå tirsdag kveld at spilleren har pådratt seg en strekk i hamstringen.

Klubben skriver samtidig at Alli blir borte fra fotballbanen i flere uker.

- Dele vil nå gjennomføre en periode med rehabilitering sammen med vårt medisinske apparat, og det er ventet at han vil returnere til trening i starten av mars, skriver Tottenham på Twitter.

Flere nøkkelspillere ute

Det betyr at Tottenham mister nok en nøkkelspiller i en lengre periode.

Fra før av er toppscorer Harry Kane ute med en ankelskade som trolig holder han på sidelinjen til mars, mens også Victor Wanyama og Moussa Sissoko er ute med skade.

I tillegg er Tottenhams store formspiller Heung-Min Son utilgjengelig som følge av at han deltar i Asia Cup med Sør-Korea. Skulle Sør-Korea gå helt til finalen vil Son være borte frem til starten av februar, noe som innebærer at han mister de fire neste kampene for Tottenham.

Møter Chelsea torsdag

Spurs skal i aksjon igjen allerede førstkommende torsdag når de møter Chelsea i returoppgjøret i semifinalen i ligacupen.

Tottenham vant den første kampen 1-0 hjemme på Wembley, men kan vente seg en tøff oppgave på Stamford Bridge senere denne uken.

Det er knyttet spenning til hvordan Pochettino vil stille mot London-rivalen med sin etter hvert tynne tropp. Det er riktignok ventet at brasilianske Lucas Moura vil være tilgjengelig for argentineren etter å ha vært noen uker på sidelinjen med skade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag