RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Tottenham griper sjansen

Sist oppdatert:
Arsenal er ute av form, og Tottenham skal vinne derbyet. Sjekk dagens andre oddstips.

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Fredrikstad sikrer plassen
Oddstips 2: Tottenham vinner London-derbyet
Tippetips: Vi jakter 12 rette
Premier League: Skader og karantener
Tippeligaen: Skader og karantener
Sjekk også: Lesernes oddstips

Langoddsen byr på Tippeliga, Adeccoliga, Premier League, Serie A og Primera Division. Vi finner også mye annen fotball, håndball og ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
41. Fulham - Queens Park Rangers U 3,15

Londonderby mellom to lag som har åpnet middels. Fulhams hang til uavgjort ser ikke ut til å stanse, og det ligger en ny uavgjort i luften her. Begge lag sliter med å score mål, og 0-0 eller 1-1 ser sannsynlig ut. 3,15 på uavgjort prøves som et langskudd.

Dagens avslag
29. Notodden - Vidar H 1,15

Opprykkssjampisen er for lengst tømt i Bluesbyen, og ferdigspilte lag frister generelt lite å sette penger på. Notodden røk 0-2 borte for Pors forrige runde. Nå har ikke Vidar heller noe akutt behov for poeng, men 1,15 for hjemmeseieren er helt uaktuelt, uansett hvor gode Notodden var frem til opprykket var i boks.

Dagens spill
Det er stort utvalg i dag, men for flere av favorittene savner vi muligheter for handicapspill. Det er likevel ikke vanskelig å finne fristende objekter, og vi spiller en dobbel og en singel denne søndagen.

Følg Premier League LIVE

52. Tottenham - Arsenal
Tottenham fikk en kalddusj på hjemmebane i Europa League på torsdag da Shamrock Rovers tok ledelsen mot spillets gang i 2. omgang. Men Tottenham brukte ikke lang tid på å svare, og vant 3-1. Seieren kunne og burde vært større, da Tottenham spilte glimrende selv med ti endringer i den faste oppstillingen. I Premier League har de nylig vunnet bortekampen mot Wigan, og de knuste Liverpool 4-0 på White Hart Lane.

Manager Harry Redknapp stiller sitt sterkeste lag her, og det ligger an til Adebayor på topp, mot gamle lagkamerater. Pienaar er tilbake fra skade, mens Gallas, Dawson og Huddlestone fortsatt er ute. Troppen:

Gomes, Friedel, Cudicini, Bale, Kaboul, Bassong, Corluka, Walker, King, Assou-Ekotto, Rose, Parker, Modric, Livermore, Townsend, Carroll, Lennon, Kranjcar, Rose, Falque, Sandro, Pienaar, Pavlyuchenko, Defoe, Dos Santos, Adebayor, Van der Vaart.

Arsenal har ikke fått noen drømmestart denne sesongen. Blant de svakere kampene finner vi forrige bortekamp, der det ble tap 3-4 for det svakeste Blackburn-laget Premier League har sett. Andre bortekamper har endt 0-0 i Newcastle, 2-8 mot Manchester United og 1-1 i Dortmund i Champions League. Det er mye snakk om manager Wenger skal eller bør gå, men foreløpig er det bare snakk og det blir nok med snakket. Det totale bildet av Arsenal er en klubb i turbulens, som bare glimtvis får til storspillet de er kjent for. 2-1-3 på de seks første i Premier League er langt unna ambisjonen.

Koscielny (f), Djourou og offensive Walcott og Gervinho er usikre. Benayoun og Squillaci returnerer fra skade. Wilshere, Diaby og Vermaelen er ute på lengre sikt. Troppen:

Szczesny, Sagna, Gibbs, Mertesacker, Koscielny, Song, Andre Santos, Frimpong, Arteta, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Arshavin, Gervinho, Benayoun, Squillaci, Chamakh, Walcott, van Persie, Fabianski, Park, Jenkinson, Coquelin.

Det ble 3-3 i tilsvarende oppgjør forrige sesong, mens Tottenham vant 3-2 på Emirates. Det er tradisjoner for stor spenning og underholdning i disse derbyene, og denne gangen tror vi underholdningen kommer på Arsenals bekostning. Vi ser Arsenal gjøre mye rart på banen og de spiller med ganske høy risiko til tider. Tottenham vil trolig kjøre på fra start, og vi tror de skaper nok selv til å vinne kampen, i tillegg til at Arsenal kan finne på å forære bort et mål eller to. Vi spiller hjemmeseier til 2,05 som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 16.55

52. Tottenham - Arsenal 2,05 3,20 3,20

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere