Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham kuppet showet

Få oversikt over alt som skjedde på overgangsvinduets siste dag.

En måned med rykter, spekulasjoner og nerver ble natt til onsdag avsluttet.

Ved midnatt stengte overgangsvinduet og dermed er det slutt på kjøp og salg av spillere i Premier League fram til sommeren. Den siste overgangsdagen ble imidlertid ingen «rysare».

Ingen storkjøp
Mange hadde håp om at Arsenal og Liverpool skulle hente forsterkninger, men begge lagene forholdt seg rolig. Heller ikke de to Manchester-gigantene gjorde seg bemerket tirsdag.

Manchester City hentet midtbanemannen David Pizarro på et seks måneder langt lån fra Roma, mens Manchester United sikret seg unggutten Frederic Veseli gratis. Han kom fra City.

United kvittet seg også med unggutten Ravel Morrison. Han skal de kommende sesongene spille for West Ham.

Ellers er det også verdt å merke seg at Carlos Tevez fortsatt er Manchester City-spiller. Eneste utvei før sommeren for argentineren er nå en klubb i Russland eller Sør-Amerika.

Mye Tottenham
Av de såkalte storlagene var det som vanlig Tottenham som kanskje gjorde mest ut av seg. Selv om det ikke akkurat ble storfangst på White Hart Lane heller.

Harry Redknapp hentet spissen Louis Saha fra Everton og ble også koblet til en rekke andre spillere. Milos Krasic fra Juventus var blant de andre om var nær en overgang til Spurs.

Helt på tampen offentliggjorde også Spurs en avtale for Blackburns Ryan Nelsen. Det var også vært mye snakk om Roman Pavlyutsjenko. Han gikk til slutt til Lokomotiv Moskva.

På overtid ble det i tillegg klart at Steven Pienaar går på lån til gamleklubben Everton. De blå sikret seg for øvrig også spissen Nikica Jelavic fra Glasgow Rangers.

Queens Park Rangers gjorde også et par interessante signeringer på siste dag. Den tidligere Liverpool-spissen Djibril Cisse kom fra Lazio, mens Fulhams Bobby Zamora også ble klar.

Se alle bekreftede overganger på vinduets siste dag i faktaboksen til venstre i artikkelen (under bildene).

Her er Premier League-overgangene i januar.

Nettavisen fulgte dramatikken:

00.58: Og der ble det også klart at Roman Pavlyutsjenko er klar for Lokomotiv Moskva. Da skal de fleste løse tråder være oppklart og vi takker for en herlig aften.

00.50: Everton bekrefter nå overgangen til Steven Pienaar. Les mer på klubbens nettsider. Han skal spille for de blå ut sesongen.

00.44: Og der kom den, ja. Tottenhams Steven Pienaar går på lån til gamleklubben Everton. Flere kilder skriver dette, men det er ikke bekreftet fra klubbene.

00.43: Sky Sports melder om store nyheter fra Everton, så vi holder koken litt til, faktisk. Kan det være Steven Pienaar?

00.39: Ryan Bennett skal være klar for Norwich. Det er kun papirarbeid som gjenstår før U21-landslagsmannen skriver under for de kanarigule.

00.23: Som erstatter for Sebastien Bassong har Tottenham hentet Blackburns Ryan Nelsen. Spillerens agent bekrefter en kontrakt på seks måneder. Nelsen kommer gratis.

00.20: Noen overganger på tampen. Tottenhams Sebastien Bassong er klar for Wolverhampton. Han kommer på lån ut sesongen. Wolves bekrefter overgangen her.

00.06: De to overgangene som fortsatt henger i luften er Ryan Nelsen til Tottenham og Roman Pavlutsjenko til Lokomotiv Moskva. Mye Tottenham, som vanlig på siste overgangsdag.

00.03: David Pizarro bli bekreftet klar av Manchester City, men det visste vel de fleste allerede. Han kommer på lån fra Roma ut sesongen.

0.00: Der var overgangsvinduet stengt for denne gang. Det kan imidlertid fortsatt komme noen overganger helt på tampen.

23.56: Queens Park Rangers har nå bekreftet at Bobby Zamora er klar for klubben. Les mer på QPRs nettsider.

23.53: Det er under ti minutter til vinduet stenger. Du kan se alle tirsdagens overganger i faktarammen til venstre i artikkelen (under bildene).

23.46: Keith Andrews skal være klar for West Bromwich Albion. Han kommer fra Blackburn. Ewood Park-klubben bekrefter overgangen.

23.42: Mer Tottenham. Harry Redknapp er interessert i å hente Blackburns Ryan Nelsen helt på tampen av overgangsvinduet.

23.34: Det snakkes nå om at avtalen for Louis Saha fra Everton til Tottenham ikke et lån, men en permanent overgang.

23.32: Ifølge snakketøyet til Harry Redknapp kan Seabstien Bassong gå på lån til Wolves. Manageren forteller også han har prøvd å hente Milos Krasic fra Juventus, uten hell.

23.30: Manchester City-sjef Roberto Mancini bekrefter at David Pizarro fra Roma er en «done deal». - Vi har hentet ham på lån. Han er en god og erfaren midtbanespiller, sier han til BBC.

23.24: Sky Sports mener å vite at David Pizarro nå er klar for Manchester City. Vi venter kun på bekreftelse fra de lyseblå.

23.21: Tottenham-boss Harry Redknapp har mye på hjertet. Ringreven kan også fortelle at Roman Pavlutsjenko muligens forsvinner til Lokomotiv Moskva, ifølge Sky Sports.

23.15: Nok en overgang i boks. Russeren Pavel Pogrebnyak har skrevet under på en avtale med Fulham som i første rekke varer fram til sommeren. Les mer her.

23.12: Det er for øvrig Harry Redknapp selv som bekrefter at Louis Saha bli å finne på White Hart Lane ut sesongen.

23.10: Og vi hadde ganske rett på i hvert fall én av de. Louis Saha er nemlig bekreftet klar for Tottenham på lån fra Everton.

23.09: Noen avtaler vi tror går i boks i løpet av kvelden: David Pizarro til Manchester City, Louis Saha til Tottenham, Bobby Zamora til QPR og Roman Pavlutsjenko til Lokomotiv Moskva.

23.04: Bekreftet overgang. Chelsea har sikret seg unggutten Patrick Bamford fra Nottingham Forest. Bamford er 18 år gammel og spiss. Les mer på Chelsea nettsider.

22.56: En vi har skrevet mye om i dag er Bobby Zamora. Spissen har vært på Lofthus Road store deler av overgangsvinduets siste dag, men QPR og Zamora er fortsatt ikke enige.

22.54: Vi er så absolutt enige med Norwich-topp David McNally som sier følgende på Twitter : «Det er alltid verdt å følge godt med de siste timene av et overgangsvindu».

22.52: En drøy time igjen før vinduet stenger nå. Kommer det en sjokkovergang i siste minutt? Liverpool, Arsenal, Manchester City? Følg oss inn i natten.

22.48: Den lovende Chelsea-spissen Milan Lalkovic har gått på lån til nederlandske ADO Den Haag, melder Sky Sports.

22.45: Manchester Uniteds nysignering Frederic Veseli er selvfølgelig å finne på Twitter. Du finner ham her.

22.41: Det nærmer seg slutten av overgangsvinduet, men det er fortsatt aktivitet. Norwich skal være i ferd å sikre seg Peterboroughs Ryan Bennett foran nesa på Swansea.

22.32: Sky Sports melder at Fulham har sikret seg den talentfulle Portsmouth-spilleren Ryan Williams. Australieren trives best som kantspiller

22.30: Mange har ropt etter en ny spiss i Liverpool, men vi registrerer at både Andy Carroll, Craig Bellamy og Dirk Kuyt har scoret borte mot Wolves.

22.28: Noe småtteri. West Bromwich Albion har lånt ut duoen Gonzalo Jara og Joe Mattock til Brighton.

22.15: Manchester United mistet talentet Ravel Morrison i kveld, men kunne minutter senere bekrefte at Frederic Veseli har signert for klubben. Les mer om det her.

22.02: Både Manchester Uniteds Ravel Morrison og Barnsley-spiss Ricardo Vaz Te skal være klare for West Ham. Det er Sky Sports skråsikre på. West Ham har bekreftet Morrison.

22.00: Skadeplagede Louis Saha har blitt heftig koblet til Tottenham i hele dag. Her kan du se han ankomme White Hart Lane. Klikk her for bilde :)

21.37: En ny bekreftet overgang. Everton skriver på sine nettsider at Nikica Jelavic er klar for klubben. Han kommer fra Glasgow Rangers og koster de blå 5 millioner pund. Les mer her.

21.35: Liverpool bekrefter at Martin Hansen har gjort sitt på Anfield. Danske Viborg blir neste stopp for den unge burvokteren. Les mer her!

21.32: Bolton skal være svært nær ved å sikre seg Watford-spiss Marvin Sordell. Sky Sports melder om en overgangssum på 4 millioner pund.

21.24: Litt Twitter-sladder igjen. Sunderland skal angivelig ha prøvd å hente Ajax' Jan Vertonghen i kveld, men verken klubb eller spiller var lystne på den overgangen.

21.20: Ifølge Sky Sports skal Ravel Morrison være klar for West Ham. Manchester United-unggutten skal ha skrevet under på en kontrakt på tre og et halvt år.

21.18: Det ryktes at Lokomotiv Moskva er villig til å gi Tottenham 9 millioner euro for Roman Pavlutsjenko. Samtalene skal være godt i gang.

21.16: Etter at Premier League-kampene startet 20.45 og 21.00 har det vært svært stille på overgangsfronten. Vi følger likevel med på det som skjer og oppdaterer jevnlig.

21.03: Wigan skal angivelig ha gjort et forsøk på å hente Tottenhams Giovani dos Santos på lån, melder BBC. Spurs krevde imidlertid penger for en låneavtale og Wigan trakk seg.

20.57: Vi minner om at overgangsvinduet stenger ved midnatt. Så langt har det vært en smule skuffende, men vi har fortsatt troen.

20.53: Mye tyder på at Tottenhams Roman Pavlutsjenko reiser hjem til Russland. Lokomotiv Moskva er klubben.

20.41: Stoke, som møter Manchester United i kveld, har kvittet seg med Ben Marshall, melder Sky Sports. Han har signert for Leicester.

20.35: Nysgjerrig på hvem som har kommet og hvem som har gått så langt i januarvinduet? Sjekk denne saken: Her er Premier League-overgangene.

20.31: Chelsea skal være i ferd med å sikre seg den 18 år gamle spissen Patrick Bamford fra Nottingham Forest. Det er snakk om 1,5 millioner pund i overgangssum.

20.30: Steven Pienaar har blitt koblet til gamleklubben Everton i kveld, men ifølge Sky Sports får ikke sørafrikaneren forlate London med mindre Juventus' Milos Krasic går til Spurs.

20.28: Litt Twitter-sladder nå. Liverpool skal angivelig ha prøvd å hente Real Sociedad-ving Antonio Griezmann i kveld, men fikk blankt avslag. For et NAVN det hadde vært.

20.26: Litt småtteri. Manchester Uniteds lovende unggutt, Scott Wotton, skal være på vei til Nottingham Forest. Det dreier seg om et lån ut sesongen.

20.20: Som vi allerede har nevnt har Borussia Dortmunds Thomas Eisfeld signert for Arsenal. Les mer om londonlagets nysignering her.

20.17: Tottenhams Roman Pavlutsjenko skal være i samtaler med russiske Lokomotiv Moskva. Løse rykter, men ikke usannsynlig.

20.03: Ahhhhh!! Bekreftet overgang. Havets hersker, Sotirios Kyrgiakos, er klar for Sunderland. Den hårfagre greker kommer på lån ut sesongen fra Wolfsburg. Les mer her!

20.00: Tottenhams Jermain Defoe er ikke i Tottenham-troppen i kveld. Angivelig en liten skade. Eggert Jonsson starter for øvrig for Wolves mot Liverpool i kveld. Bare for å ha nevnt det.

19.53: Flere klubber skal være interessert i Blackburns Keith Andrews. En av disse klubbene skal være West Bromwich Albion. Go, Roy Hodgson! Det melder Sky Sports.

19.48: Det meldes at Louis Sahas overgang til Tottenham er så godt som klar. Franskmannen kommer fra Everton.

19.47: Hva skjer med Arsenal mon tro? Ganske så stille fra Emirates. Arsene Wenger gjør som ventet, ingenting. Så langt i hvert fall.

19.45: En norsk overgang bekreftet nå. Mikkel «Mix» Diskerud er klar for belgiske Gent. Det opplyser Stabæk i en pressemelding.

19.40: Romas David Pizarro skal være på plass i Manchester og gjennomgår nå den medisinske testen hos City. Det er snakk om et lån med opsjon på kjøp.

19.35: Våre venner i TV 2 Sumo kjører deadline day direkte på nett nå. Du ser programmet her! Du kan også følge tirsdagens Premier League-kamper på Sumo.

19.30: Mange godbiter i Premier League i kveld. Mancehster United, Manchester City, Liverpool, Tottenham og Chelsea skal alle i aksjon. Følg kampene LIVE her.

19.29: Mer nytt om kjøpekåte QPR. Bobby Zamora skal nå være i gang med den medisinske testen på Lofthus Road. Partene er imidlertid ikke enige om lønnsbetingelsene.

19.26: Som ventet har Bradley Orr kommet til enighet med Blackburn. Han kommer fra Premier League-kollega Queens Park Rangers.

19.19:Hugo Rodallega er ikke i troppen til Wigan som møter Tottenham i kveld. Spissen har i kveld blitt sterkt koblet til nettopp Spurs?

19.04: Da var overgangsvinduet i Italia stengt. Om Carlos Tevez ønsker å finne seg et nytt land der han kan surmule i løpet av kvelden, må det bli et annet sted enn støvellandet.

19.00: Dagens trekantdrama. Nikica Jelavic nærmer seg Everton, noe som kan bety at Louis Saha forsvinner til Tottenham. Glasgow Rangers vil ha Norwichs Grant Holt som ersatter for Jelavic, men har fått et kontant nei fra de kanarigule. Det nærmeste vi kommer spenning så langt i kveld.

18.58: Blackburn skal angivelig ha forsøkt seg med et bud På Leeds' Robert Snodgrass, men feilet. Snodgrass blir trolig på Elland Road.

18.55: Sitter du å venter på at det store skal skje i den røde delen av Manchester? Skal vi tro Ole Gunnar Solskjær, blir du nok skuffet. Les om det her !

18.54: Petter Vaagan Moen skal som tidligere nevnt være ferdig i Queens Park Rangers. Tippeligaen kan bli neste stopp for «Mjøsas Beckham». Les mer her !

18.50: Oddsen synker visst nok nå kraftig på at Wigans Hugo Rodallega skal bli Tottenham-spiller. Svaret får vi i løpet av de neste timene.

18.45: Dagens kanskje mest omtalte mann, Watfords Adrian Mariappa, blir ikke Wigan-spiller. Overgangen skal ha gått i vasken. Newcastle jakter også stopperen.

18.44: Rory Smith i The Times melder at Chelsea skal ha forhørt seg om brassetalentet Lucas Moura i dag, men at ingenting kommer til å skje før til sommeren.

18.42: I mangel på noe bedre å melde kan vi ta med at MK Dons har hentet Newcastles James Tavernier på lån. Oppholdet gjelder ut den inneværende sesongen.

18.39: Har du lurt på hvorfor Carlos Tevez fortsatt ikke er solgt fra Manchester City? Vel, grunnen skal være at han nekter å varme opp i forbindelse med medisinske tester.

18.34: Barcelona har bekreftet at Alexander Hleb har blitt løst fra sin kontrakt. Noen Premier League-klubber som biter på? Greske Olympiakos skal angivelig være på banen.

18.28: Vi prøver oss med noen flere morsomheter, her vi sitter og blomstrer i vente på en stoooor overgang. Noen som husker Yann Kermogant? Det gjør denne karen:

HTML EMBED

18.22: Den russiske spissen Pavel Pogrebnyak skal ha bestått den medisinske testen med Fulham. Nå venter han bare på arbeidstillatelse, melder Sky Sports.

18.21: Overgangsvinduet i Italia stenger klokken syv. Det betyr at en overgang for Carlos Tevez til støvellandet må skje i løpet av en drøy halvtime.

18.12: Husk å følg oss på Twitter, @NettavisenSport. Undertegnede kan for øvrig følges på @ojhanse.

18.09: Og når vi først er inne på QPR. Bobby Zamora skal være på plass på Lofthus Road og partene er i forhandlinger. Vi venter en avklaring i løpet av kvelden.

18.01: Petter Vaagan Moen, han norske proffen i Premier League du vet, skal ha blitt frigitt av Queens Park Rangers. Det melder TV 2.

18.00: Litt humor fra den fantastiske Darren Farley, mens vi venter: Klippet finner du her .

17.54: Det skjer litt, men likevel må de sies å være skuffende stille akkurat nå. Hvem håper DU at DIN klubb overrasker med på tampen? Send oss en mail på: pl@nettavisen.no .

17.45: Superpopulære Steve Kean i Blackburn har bedt store Chris Samba om å slå seg til ro med at han ikke vil bli solgt i januar og at at han nå må konsentrere seg om Blackburn.

17.43: Det har gått rykter i hele dag om at Tottenham ønsker å hente Louis Saha på lån fra Everton. Overgangen er imidlertid ikke bekreftet.

17.42:«Jermain Defoe til Liverpool» trender nå på nettsamfunnet Twitter. Sikkert bare løse rykter, men vi må jo ta med litt av det også.

17.39: Fulham skal være i ferd med å sikre seg den russiske spissen Pavel Pogrebnyak. Dette betyr trolig også at Peter Odemwingie blir i West Bromwich Albion.

17.32:David Pizarro fra Roma skal ha fått innvilget arbeidstillatelse i England og blir dermed etter alle solemerker klar for Manchester City i kveld. Det melder Sky Sports.

17.27: Litt Liverpool-snacks nå. De røde fra Beatkes-byen skal angivelig ha gjenopptatt samtalene med Groningen for en overgang for den spennende spissen David Texeira.

Video med Texeira her:

HTML EMBED

17.20: Våre venner i Hammer og Sag FK, altså bedriftsfotball, har som vanlig vært aktive på overgangsfronten i vinter. Stallen for 2012-sesongen skal allerede være komplett. Laget har beholdt alle spillerne fra gullsesongen 2011, samtidig som nye spennende navn skal være på vei inn. - Vi satser på rent bord i år også, sier lagets stjernespiss Andreas Berge.

17.18: Gikk noen løse rykter om at Newcastles Hatem Ben Arfa hadde bedt om å få bytte klubb. Ikke uventet viser dette nå seg å være oppspinn og fanteri av ypperste merke.

17.17: Norwich skal ha avslått et bud fra Glasgow Rangers for Norwichs Gran Holt, melder Sky Sports.

17.12: Har lagt inn de siste bekreftede overgangene i denne samlesaken: Her er Premier League-overgangene.

17.02: Ny bekreftet overgang. Birmingham melder på sine nettsider at Liam Ridgewell er klar for West Bromwich Albion. Go, Roy Hodgson! Les mer om dette her!

16.44:Djibril Cisse er klar for Queens Park Rangers. Tjoho, sier vi. Spissen har skrevet under på en avtale som varer i to og et halvt år. Les mer på QPRs nettisde.

16.43: En liten såkalt «fun fact». Chelsea brukte 16 millioner pund mer på Fernando Torres i fjor, enn det samtlige Premier League-klubber har brukt så langt i dette overgangsvinduet.

16.37: Det har vært stille rundt Liverpool så langt. Manager Kenny Dalglish har sagt at det ikke kommer til å skje stort, men fansen sitter nok likevel med et lite håp om en overraskelse.

16.35: Vi minner om vår morsomme konkurranse på Facebook ! Send inn ditt beste og morsomste, oppdiktede overgangsrykte og du kan vinne tre måneders abonnement på TV 2 Sumo Gull - som gir deg fri tilgang til Premier League og all annen moro der.

16.28: AC Milan-trener Massimiliano Allegri sier han har liten tro på at Carlos Tevez blir klar for den italienske klubben i løpet av kvelden.

16.27: Adrian Mariappa har vært en omtalt mann de siste ukene. Nå ryktrs det at Wigan skal ha fått et bud akseptert for stopperen, mens Newcastle fortsatt venter på svar fra Watford.

16.25: Lovende Wilfried Zaha har blitt koblet til en rekke klubber den siste tiden, men nå tyder mye på at han blir i Crystal Palace. Det sier styreformann Steve Parish i londonklubben.

16.23: David McNally, cheif executive i Norwich, sier på Twitter at det er helt uaktuelt å selge store Grant Holt til Rangers. Takk og lov, sier vi.

16.19: Det er bare å synge Roy Hodgson-sangen, folkens! West Bromwich Albion har nå Birminghams Liam Ridgewell på medisinsk test, melder Sky Sports.

16.17: Tidligere tirsdag gikk det rykter om at Molde ville hente John Carew fra West Ham. Ifølge Romsdals Budstikke så er dette bare tull, tøys og apestreker fra pressen.

16.16: Djibril Cisse skal på det nærmeste være klar for Queens Park Rangers. Dermed blir det gjensyn med den raske franskmannen og håret hans i Premier League.

16.12: Våre venner i TV 2 Sumo kjører deadline day direkte på nett fra 15.30. Du ser programmet her!

16.08: Flere som melder at Tottenham er ute etter Juventus' Milos Krasic nå. Joe Jordan sier én spiller også må ut for å få i stand overgangen. Vi tipper Steven Pienaar ut.

16.01: Nok en låneavtale i boks. Bolton bekrefter at Arsenals supertalent Ryo Miyaichi skal spille for dem ut sesongen. Les mer om det her og her.

15.57: En bekreftet overgang. Eller rettere sagt et lån. Vedran Corluka forsvinner ut porten på White Hart Lane og skal leve livets glade dager i Bayer Leverkusen ut sesongen. Les mer på Tottenhams offisielle nettside .

15.54: For de som måtte lure, så stenger det italienske overgangsvinduet klokken syv i kveld. Det betyr at det haster om Manchester City skal selge Carlos Tevez til støvellandet.

15.52: Vi nevnte for litt siden at Steven Pienaar kobles til gamleklubben Everton. Nå skal Queens Park Rangers også være med i kampen, ryktes det.

15.51: BBC slår til og denne er det virkelig krutt i. Fire klubber jakter Blackburns Keith Andrews. Blackburn er innstilt på at han drar fra Ewood Park i kveld.

15.46: Den samme Dave Whelan kan for øvrig også fortelle at Wigan har hatt et bud inne på Fulhams Andy Johnson, men spilleren ønsket ikke å flytte til DW Stadium.

15.45: Nå kobles også Wigans Hugo Rodallega til Tottenham. Spissen har tidligere i vinter gitt beskjed om at han vil bort. Wigan-styreformann Dave Whelan sier han venter et bud.

15.40: Are på Briskeby har sendt oss en mail med sine overgangsønsker for kvelden. Han ser gjerne at Liverpool henter David Texeira fra Groningen. Send oss dine ønsker her !

15.37: Kan Milos Krasic være noe for Tottenham? Assistentmanager Joe Jordan har i hvert fall nektet å utelukke at serberen kan ende på White Hart Lane i løpet av kvelden.

15.35: Plutselig gikk det ei kule varmt på Twitter. I løpet av kort tid har det kommet en storm av rykter rundt Steven Pienaar. Han skal angivelig tilbake til Everton.

15.30:Sportspill.no -redaksjonen minner oss på at det spilles en haug med Premier League-kamper i kveld hvor alle de store lagene er med, og påpeker at de også har tips på blant andre Manchester City . Kampene kan du for øvrig følge live her eller se på TV 2 Sumo .

15.28: Vi tar en liten svipptur innom Italia, bare sånn for moro skyld. Sulley Muntari skal angivelig ha gått på lån fra Inter til Milan. Inters Thiago Motta skal være på vei til Paris St. Germain.

15.26: Det har allerede blitt nevnt, men vi gjentar så gjerne. Det svirrer fortsatt en del rykter om at Manchester United vil snappe talentet Frederic Veseli fra Manchester City.

15.21: Glasgow Rangers er i ferd med å selge Nikica Jelavic til Everton og er på jakt etter en ersatter. Simon Thomas i Sky Sports hevder å vite at Norwichs Grant Holt er i søkelyset.

15.20: Dette er ikke en overgang, men en gladnyhet. Arsenals Kieraen Gibbs er tilbake fra skade og snart tilgjengelig for spill. Som å få en ny spiller det, vel?

15.14: Hvem håper DU at DIN klubb skal hente i løpet av kvelden? Send oss gjerne en mail med ønsker, drømmer, rykter, eller hva det måtte være. Adressen er pl@nettavisen.no .

15.13: Ifølge Marseilles styreformann skal Tottenham ha prøvd seg med et bud på 18 millioner pund for Loic Remy. Budet skal imidlertid ha blitt avslått, melder Times-journalist Ben Smith.

15.04: Da logger jeg, Roy Kvatningen, av og overlater roret til Ole Jonny «Four Names» Eriksrud Hansen, som skal lose dere gjennom de siste timene.

Jeg avslutter med noen repriser:

Vi minner om vår morsomme konkurranse på Facebook! Send inn ditt beste og morsomste, oppdiktede overgangsrykte og du kan vinne tre måneders abonnement på TV 2 Sumo Gull - som gir deg fri tilgang til Premier League og all annen moro der.

Her er Premier League-overgangene i januar

Send overgangstips til pl@nettavisen.no! Husk å ta med kilde når du tipser oss!

Happy hunting, folks!

14.48: Sunderland bekrefter at Wayne Bridge er hentet inn på lån ut sesongen fra Manchester City. Les mer på Sunderlands nettside.

14.35: Swansea skal være i samtaler med Wrexham om å få kjøpe forsvarsspilleren Curtis Obeng.

14.31: En norsk overgang her: Start og Stabæk er enige om en overgang for Mads Stokkelien.

14.30: Som Liverpool-fan må jeg si at dette er det aller morsomste jeg har lest i dag: Sunderland forsøker å hente Sotiris Kyrgiakos fra Wolfsburg. Sky Sports har saken.

14.27: Newcastles manager Alan Pardew sier til Sky Sports at de har lagt inn et siste bud på Adrian Mariappa i Watford, og at de vil se etter andre spillere til sommeren dersom de ikke får napp i dag.

14.13: Våre venner i TV 2 Sumo kjører deadline day direkte på nett fra 15.30. Du ser programmet her!

13.47: Louis Saha er klar for Tottenham, melder The Times. Han lånes ut fra Everton. Merkelig trekk av Harry Redknapp, men han har jo overrasket før.

13.40: Denne potensielle overgangen er så stor at vi vurderte å lage en egen artikkel, men ettersom den ikke er bekreftet, nøyer vi oss med å nevne her at Birmingham har henvendt seg til Swansea med tanke på å hente Stephen Dobie.

13.38: Hvor mange spillere har Tottenham kontrakt med, egentlig? Hittil i januar har Spurs leid ut Harry Kane til Millwall, Ryan Mason til Millwall, Andros Townsend til Leeds, David Button til Doncaster, Dean Parrett til Yeovil, Yago Falque til Southampton, John Bostock til Sheffield Wednesday, Tom Carroll til Derby og nå altså Adam Smith til Leeds.

13.36: Tottenham leier ut Adam Smith til Leeds United. Ingen #lufcexcuses her.

13.32: Sky Sports melder at Evertons kjøp av Kostas Manolas, som vi nevnte tidligere i dag, nå er lagt på is. Dette kan tyde på at merseysideklubben betaler såpass mye for Nikica Jelavic at de ikke har råd til å hente Manolas. Everton vil i stedet vurdere et kjøp til sommeren.

13.29: QPR leier ut Matthew Connolly til Reading.

13.26: Vi er spente på hva Tottenham utretter i dag. Harry Redknapp har som kjent mye å tenke på om dagen.

13.17: Nå kan det blir litt Action Jackson her! BBCs reporter Dan Roan melder på Twitter at Alexandre Pato igjen kan være på vei til Paris St. Germain og at dette trolig betyr at Carlos Tevez faktisk kan være på vei til AC Milan likevel.

13.13: Dere er ikke alene om å elske «Deadline Day»: «Love transfer deadline day. Off to watch our match tonight, then back home to catch up on all the movers and shakers!!!!», skriver Michael Owen på Twitter. Vi regner med at du takler oversettelsen fra engelsk til norsk. Alternativt kan du bruke Googles oversetter. Eller be om å få skolepengene tilbake. Man skal forresten ikke bruke så mange utropstegn, Michael. Aldri mer enn ett, sier reglene.

13.11: Crystal Palace har gjort det klinkende klart overfor BBC at Wilfried Zaha og Nathaniel Clyne ikke vil bli solgt i dag.

13.08: Everton bekrefter at klubben er blitt enig med Rangers om en overgangssum for den 26 år gamle spissen Nikica Jelavic, som er toppscorer i Skottland. Nå gjenstår kun de personlige forhandlingene, samt legesjekken.

12.54: Djibril Cisse har ifølge Sky Sports bestått den medisinske testen i QPR, og en overgang fra Lazio er nok nært forestående.

12.53: Arsenal-fansen mener kanskje at dette kommer litt for sent, at det burde ha kommet før kampen mot Manchester United, men Andrej Arsjavin er på vei bort. Anzji Makhatsjkala er i samtaler om kjøp av russeren.

12.46: Vi minner om vår morsomme konkurranse på Facebook! Send inn ditt beste og morsomste, oppdiktede overgangsrykte og du kan vinne tre måneders abonnement på TV 2 Sumo Gull - som gir deg fri tilgang til Premier League og all annen moro der.

12.34: Arsenal har gjort ferdig overgangen til Thomas Eisfeld. Den 19 år gamle midtbanespilleren kommer fra Borussia Dortmund for 400.000 pund.

12.30: Våre venner i Sportsspill har laget en oversikt som sikkert vil interessere mange av dere: Alle overganger i Tippeligaen .

12.29: Fulhams Bobby Zamora er ikke nødvendigvis Fulhams Bobby Zamora i morgen. Sky Sports melder at han er på vei til QPR. Hvilket helt sikkert betyr at en spiss eller to er på vei inn til Craven Cottage.

12.28: Vi gjør alt vi kan for å underholde våre kjære, kjære lesere. Her er 15 skrekkeksempler - noen av de verste kjøpene i Premier Leagues (fortsatt unge) historie: De verste Premier League-overgangene .

11.51: Kevin De Bruyne snakker nå under en pressekonferanse i Belgia. 20-åringen forteller at han regner med å bli leid ut fra Chelsea neste sesong.

11.50: Ingen stor overgang, men ifølge Sky Sports har AC Milan hentet den østerrikske spissen Philipp Prosenik fra Chelsea.

11.46: Manchester United får angivelig rundt 600.000 fra West Ham for Ravel Morrison, sies det. Han skal ifølge Telegraph ha takket nei til både Newcastle og Bolton, fordi han vil være trygg på at han får spille førstelagsfotball. Samtidig ryktes det at United har en klausul som gir dem førsterett på å kjøpe ham dersom West Ham i framtiden skal selge.

11.43: Romas sportsdirektør Franco Baldini bekrefter av klubben er i samtaler med Manchester City om å låne ut den 32 år gamle chileneren David Pizarro til den engelske klubben.

11.41: I kategorien «overganger vi ikke ser for oss» har Sky-journalisten Graeme Bailey en kandidat: Lous Saha skal være aktuell for et utlån fra Everton til Tottenham dersom Roman Pavljutsjenko blir solgt i dag.

11.39: Tottenham jakter på storfisk! L'Equipe melder at presidenten i Olympique Marseille hevder at Tottenham har signalisert at det vil komme et bud på rundt 20 millioner pund for Loic Remy.

11.38: Sky Sports melder at Andy Keogh er solgt fra Wolves til Millwall.

11.27: Vi er glade i West Ham her. Derfor tar vi med at klubben er i samtaler med Bristol Citys Nicky Maynard.

11.16: Sky Sports melder at Fulham snart har signaturen til det australske talentet Ryan Williams.

11.10: Vi kjører litt reklame for andre saker:

11.02: Vi har litt vondt for å tro at dette er sant, men Manchester United skal ifølge lokalavisen Evening News har snappet opp 19 år gamle Freddi Veseli fra byrivalen Manchester City. Den sveitsiske midtstopperen vant U17-VM i 2009 og ble ansett som et stort talent i City, men ble visstnok lei av å ikke få sjansen i City. Han beskrives som en ballsikker og rolig midtstopper.

10.56: Sky Sports viser til at spansk presse i dag melder at Barcelona fikk tilbud om å kjøpe Carlos Tevez fra Manchester City, men at trener Pep Guardiola ikke var interessert. Det er kanskje vanskelig å se for seg at en trener ikke skal være interessert i en spiller som ikke vil spille, men det ser altså ut til å være tilfellet her.

10.51: Dette er ikke overgangsrelatert, men heller ikke nok til at vi lager en egen artikkel om det, så jeg tar det med her: Tottenham Hotspur og Haringey Council har etter forhandlinger kommet fram til at de vil samarbeide, også økonomisk, om å modernisere bydelen North Tottenham. Dette betyr også at klubben blir værende i området. Mer info her, for dem som er interessert i dette.

10.49: The Guardian melder at Wigan har fått avslag fra Watford når det gjelder budet på Adrian Mariappa.

10.42: Endelig en overgangssak med Liverpool! Sky Sports avslører at en av merseysideklubbens keepere er på vei til ... Viborg! Det er ikke snakk om Pepe Reina, faktisk heller ikke Brad Jones eller Alexander Doni, ikke engang Peter Gulacsi. Nei, det er snakk om Martin Hansen! Dansken kom fra Brøndby i 2006 og er nå på vei hjem til Danmark igjen.

Liverpools manager, Kenny Dalglish, gjentok mandag budskapet fra tidligere denne måneden: Liverpool trenger ikke nye spillere.

- Det kommer ikke til å skje noe her i dette overgangsvinduet. Det er ingen vits i å stille spørsmål om overganger eller spekulasjoner eller noe sånt, sa Dalglish til liverpoolfc.tv i går.

10.36: Ettersom vi ikke har funnet noen ferske rykter angående Eden Hazard i dag, trøster vi oss med denne videoen:

HTML EMBED

10.32: Tror ikke vi har nevnt denne i dag: Newcastle jobber med å hente Adrian Mariappa fra Watford.

10.26: QPR-backen Bradley Orr er visstnok på vei til Blackburn, skal man tro Daily Telegraph, som også opplyser at Djibril Cisse undergår en medisinsk test hos QPR.

10.19: Vi bytter adresse til pl@nettavisen.no - send tipsene deres dit! Husk å ta med kilde når du tipser oss!

10.15: BBC melder at Bolton har økt budet på Wilfried Zaha i Crystal Palace til sju millioner pund, men londonklubben er fremdeles usikker på om det er nok. Er det flere klubber på banen her, mon tro?

10.11: Nottingham Forest bekrefter overfor Sky Sports at Chelsea har kommet med et bud på 1,5 millioner pund for tenåringsspissen Patrick Bamford.

10.09: Dette er ikke Premier League, men vi vet det er mange som liker West Ham. Siste nytt fra den fronten er at Genoa-spissen Ze Eduardo er i ferd med å gjennomgå den medisinske testen og snart vil være klar på en utlånsavtale. Det betyr at John Carew snart får tøffere konkurranse om en plass på laget.

10.07: Paris St. Germain vil ikke låne ut Guillaume Hoarau til Everton eller noen andre, forteller klubbsjef Leonardo ifølge Sky Sports.

09.56: SISTE NYTT! Chelsea har sikret seg Kevin De Bruyne fra Racing Genk. Den 20 år gamle midtbanespilleren har undertegnet en 5,5 år lang kontrakt, men fortsetter i Genk fram til sommeren. Overgangen bekreftes på nettsiden til Genk. BBC nevnte i går at det er snakk om en overgangssum på 6,7 millioner pund.

09.51: God nyhet til Sunderland-fansen: Kevin Davies vil bli i Bolton, melder Sky. 34-åringen vil i stedet forlenge avtalen med sin nåværende klubb.

09.40: Vi har vel fått med oss det viktigste på ryktefronten og kan unne oss litt moro. @MrPaulRobinson melder på Twitter at Leeds United hadde tre spillere på vei inn, men Paul Rachubka sølte kaffe over kontraktene deres akkurat idet de skulle skrive under. #lufcexcuses.

09.35: Har brukt det siste kvarteret på å overdatere denne oversikten: Her er Premier League-overgangene.

09.16: The Bolton News skriver at Kevin «Målmaskinen» Davies (34) kan bli solgt til Sunderland. I så fall er det bare å gratulere Bolton, vel?

09.15: BBC forteller at Everton, i tillegg til å hente Nikica Jelavic fra Rangers, har avtalt en overgangssum på 500.000 pund med AEK Aten for forsvarsspilleren Kostas Manolas. Overgangen avhenger imidlertid av at Everton har penger igjen etter kjøpet av Jelavic.

09.06:Manchester City, som har en pengebinge på størrelse med Skrue McDucks å ta av, skal ifølge pålitelige Daily Mail være villig til å bruke en hel million pund på 32 år gamle David Pizarro, som nå spiller i Roma og også er ønsket av Juventus. En dose sarkasme der, som dere kanskje la merke til.

09.04: Det blir, som dere sikkert forstår, ingen egen artikkel om overgangsryktene i Premier League i dag. Alt ligger eller blir lagt inn her.

09.03: Der Spiegel kobler spissen Lucas Barrios i Borussia Dortmund til Fulham. En overgang skal koste londonklubben drøyt åtte millioner pund. Ifølge Daily Telegraph er også Pavel Pogrebnijak aktuell for Fulham.

08.59: Aston Villa er på jakt etter José Salomon Rondon (22) fra Venezuela, som nå spiller i Malaga. Daily Mail skriver at Alex McLeish anser Rondon som en erstatter for Emile Heskey, som bare har noen få måneder igjen av sin kontrakt. Vi antar at dette betyr at Aston Villa ikke regner med noen scoringer fra Rondon.

08.56: Vi fortsetter med Daily Mirror, som bruker hele 39 ord på en artikkel om at Mauro Formica kan bli solgt fra Blackburn til Flamengo for tre millioner pund.

08.52: Daily Mirror har en såkalt eksklusiv sak om at Bolton forsøker å hente talentfulle Wilfried Zaha (19) fra Crystal Palace og Juan Iturbe (18) fra Porto.

08.48: Marko Marin i Werder Bremen kan være på vei til Tottenham, hevder The Telegraph, som legger til at dette betinger at londonklubben klarer å kvitte seg med noen spillere først. Tottenham er i ferd med å leie ut Vedran Corluka til Bayer Leverkusen, mens Roman Pavljutsjenko kan komme til å returnere til Russland.

Tottenham skal også være i forhandlinger med den brasilianske spissen Leandro Damiao, som i tillegg er ønsket av nyrike Paris St. Germain.

Liverpool kobles som kjent også til Marko Marin.

08.40: En kar i Sky Sports har hørt at Hugo Rodallega kan komme til å spille for Wigan mot Tottenham i kveld og deretter fullføre en overgang til nettopp Tottenham. Det høres merkelig ut, men det høres også litt Harry Redknapp ut.

08.38: Manchester United nå: Ravel Morrison skal være på vei til West Ham, ifølge Sky Sports.

08.37: Send meg gjerne dine tips per e-post!

08.28:The Independent forteller at Wayne Bridge er på vei fra Manchester City til Sunderland på et utlån. Bridge er frosset ut i City, som betaler ham en skyhøy lønn. Den engelske avisen mener å vite at Bridge tjener 85.000 pund i uka. City vil fortsette å betale en stor del av lønna hans også mens han er i Sunderland. Klubbene vil vurdere avtalen på nytt i sommer, men det meste tyder på at Bridge har spilt sin siste kamp for Manchester City.

08.22: Noen av gårsdagens overganger: Danny Ward gikk fra Wrexham til Liverpool for 100.000 pund, John Bostock ble leid ut fra Tottenham til Sheffield Wednesday, Tom Carroll ble leid ut fra Tottenham til Derby, Samba Diakité ble leid ut fra Nancy til QPR, Adlene Guedioura ble leid ut fra Wolves til Nottingham Forest, Alex Kacaniklic ble leid ut fra Fulham til Watford, Matthew Lund ble leid ut fra Stoke til Bristol Rovers, Rhys Murphy ble leid ut fra Arsenal til Preston North End, Jordan Mustoe ble leid ut fra Wigan til Barnet, Jamie Reckford ble leid ut fra Wolves til Scunthorpe United og Sam Vokes ble leid ut fra Wolves til Brighton (Kilde: BBC).

08.20: Få også med dere denne saken: Dårlig nytt for Manchester United.

08.15: Vi fortsetter med saker fra The Guardian. Everton regner med å sikre seg Nikica Jelavic fra Rangers for rundt seks millioner pund. Den 26 år gamle kroaten er toppscorer i den skotske toppserien med 15 mål på 22 kamper. Everton ønsker angivelig også å hente spissen Guillaume Hoarau fra Paris St. Germain.

08.11: The Guardian skriver at Sebastien Bassong og Steven Pienaar vil bort fra Tottenham, melder The Guardian. QPR skal være klubben begge ønsker en overgang til. Begge sliter med å få spilletid i Tottenham Hotspur. Pienaar har angivelig en ukelønn på 70.000 pund, noe som gjør at økonomisk våkne Tottenham kan være interessert i å selge. Skotske Rangers skal også følge situasjonen nøye.

Rangers er visstnok også interessert i Fulham-spissen Bobby Zamora.

Tottenham har for øvrig en rekke spillesugne karer i stallen, som kan forsvinne i dag: Heurelho Gomes, Vedran Corluka, Danny Rose, Niko Kranjcar, Giovani dos Santos og Roman Pavljutsjenko.

Mest interessant er det kanskje at den engelske avisen skriver at Tottenham kan være interessert i å hente Andy Carroll fra Liverpool, ettersom det blir vanskelig å beholde Emmanuel Adebayor, som er på utlån fra Manchester City og tjener uforskammede 170.000 pund i uka.

08.00: Manchester Citys tidligere manager, Mark Hughes, er nå i QPR og ønsker å utnytte sitt forhold til gamleklubben. Han forsøker å overbevise City om at storklubben er tjent med å låne ut Carlos Tevez til QPR, slik at tittelrivalene vil få tøffere motstand i innspurten av Premier League.

- Det er nok det eneste de kan bli fristet av. Jeg tror ikke pengene betyr så mye for dem, sier Hughes ifølge The Guardian.

QPR har hentet inn den defensive midtbanespilleren Samba Diakité (23), som spiller for Mali i afrikamesterskapet. Han kommer fra Nancy. Hughes er også interessert i Lazios Djibril Cissé.

Kommentarer til denne saken