Det er Tottenhams egen hjemmeside som melder om låneavtalen.

David Bentley kom til Spurs fra Blackburn i 2008 for nærmere 150 millioner kroner. Høyrevingen har scoret seks mål på 62 kamper, men denne sesongen har det blitt lite spilletid. Kun tre ganger har han vært i Harry Redknapps førsteellever.

Nå kan han bli en viktig erstatter for Birminghams Sebastian Larsson, som linkes til Newcastle når kontrakten går ut til sommeren.

Skuffet over fansen
Redknapp hevder det er på tide at Bentley, som har spilt sju landskamper for England, får prøve seg i en annen klubb. Manageren beskylder fansen for å ha gitt 26-åringen lite støtte.

- Han fikk spille mot Arsenal denne sesongen. Da hadde han ikke spilt på flere måneder. Han har vært skadet, men fikk spille den første kampen i Carling Cup, og jeg syns han gjorde en god jobb. Det føltes likevel som tilskuerne var på han - de ventet på at han skulle gjøre en feil. Det er ikke lett å spille sånn. Han var skuffet, og jeg følte at det er på tide for han å komme seg videre, sier Redknapp, ifølge BBC Sport.

- Har en utrolig pasningsfot
Bentley kan være klar allerede søndag, da Birmingham møter Aston Villa.

Sjefen ønsker ham lykke til.

- Han kan komme seg videre å gjøre en fantastisk jobb. Det tror jeg helt ærlig. Han kan score mål og har en utrolig pasningsfot, roser Spurs-sjefen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!