Tottenham er på plass i Portugal der de torsdag skal møte Pacos de Ferreira i den første av to oppgjør i kvalifiseringen til Europa Conference League. Manager Nuno Espirito Santo har tatt med seg 25 spillere til hjemlandet. Blant dem er ikke lagets største stjerne og kaptein, Harry Kane.

Santo fikk på onsdagens pressekonferanse spørsmål om nettopp Kane. Spissen er i trening hjemme i London samtidig som han fremdeles ryktes til Manchester City i det som eventuelt vil bli en megaovergang. Tottenhams manager hadde ingen lovnader om Kane vil være involvert i helgens Premier League-runde mot Wolverhampton.

- Jeg kan ikke svare på dette. Jeg kan svare at han blir bedre og bedre, og han er med i form og vil bli med resten av gruppen på fredag. Så får vi se, sier Santo onsdag.

Ifølge Tottenham-sjefen er Kane bedre enn han har vært de tidligere dagene.

- Forhåpentligvis blir han bedre i morgen. Det er slik alle spillere burde jobbe. Forbedre og jobbe med fysikken, sier portugiseren som kom fra Wolverhampton før sesongen.

Til Football London ønsker ikke Santo å svare direkte på om han selv har vært i dialog med Kane.

- Vi snakker med alle spillere daglig. Det er normalt at vi snakker med alle, sier han.

Kane var ikke involvert i den første Premier League-runden mot nettopp Manchester City.

Tottenhams stjernespiss har vært koblet til nettopp City de siste ukene, og det har blitt spekulert i at 28-åringen har unnlatt å trene med lagkameratene den siste tiden fordi han ønsker en overgang.

Tirsdag var Kane tilbake på treningsfeltet sammen med resten av laget.

Overgangseksperten Fabrizio Romano er likevel klar på at Manchester City vil komme på banen med et nytt bud på den engelske landslagsspissen før vinduet stenger. Ifølge han planlegger de lyseblå fra Manchester et bud på hele 150 millioner euro.