TOTTENHAM - LEEDS 2-1:

Nyansatte Antonio Conte og Tottenham havnet i trøbbel hjemme mot Leeds i søndagens kveldskamp i Premier League, men snudde oppgjøret til sin fordel i den andre omgangen.

De liljehvite maktet ikke engang å sende et skudd på mål de første 45 minuttene. noe de heller ikke hadde greid i løpet av fem strake omganger med Premier League-fotball før det, skal vi tro statstikken til Opta.

Pierre-Emile Højbjerg og Sergio Reguilón snudde kampen da de kjempet inn målene som til slutt ble avgjørende.

Les også: Marerittkveld for Brann - ligger sist i Eliteserien

Da Spurs jobbet for å holde på ledelsen i sluttminuttene, bemerket den ferske manageren seg med å henvende seg til tribunene på sedvanlig karismatisk vis.

- Det er det man får med Antonio Conte. Han krever energi fra både publikum og spillere, påpekte TV 2-kommentator Peder Mørtvedt, mens italieneren gestikulerte heftig med armene mot tribunene.

Hjemmefansen responderte med å synge høylytt for laget sitt nede på gressmatta.

De vanlige matchvinnertypene, som Harry Kane og Heung-min Son, har fortsatt ikke har fått det til å løsne i Spurs-drakt denne sesongen.

Mot Leeds var det scoringer fra mer defensivt anlagte Højbjerg og Reguilón som ordnet en knepen seier for Contes mannskap.

Højbjerg fikk lurt ballen inn til 1-1, etter tilløp til kaos i Leeds-feltet, da det var spilt en knapp time på Tottenham Hotspur Stadium.

Les også: Northug er bekymret. Landslagstreneren mener han tar feil

Rundt ti minutter seinere var Reguilón årvåkent framme på returen etter et Eric Dier-frispark. Forsøket fra midtstopperen gikk først via hodet til Diego Llorente i muren, og så i den venstre stanga i Leeds-buret, før den spanske vingbacken Reguilón løp inn 2-1.

Med tre poeng fra søndagens kamp, har Tottenham passert Manchester United og er nummer sju på tabellen.

Daniel James hadde gitt gjestene føringen like før sidebyttet, med sin første ligascoring for Leeds etter høstens overgang fra Manchester United. Målet skulle ikke holde til poengfangst i en nornalt sett vrien bortekamp.

Leeds sliter nær bunnen av tabellen. Med bare elleve poeng på de tolv første kampene er Marcelo Bielsas mannskap nummer 17 på tabellen, og bare to poeng skiller ned til Burnley under nedrykksstreken.