Flere engelske tabloidaviser slo stort opp tidligere torsdag at det hadde oppstått en brann på Tottenham Hotspur Stadium. Aviser som blant annet Daily Mail og The Sun gjorde et stort nummer ut av at over 300 personer måtte evakueres fra stadion.

Torsdag ettermiddag har Tottenham kommet med en pressemelding på egne hjemmesider. Der tilbakeviser de at brannen skapte noe dramatikk, som flere aviser ga uttrykk for.

- Etter en rekke unøyaktige og oppsiktsvekkende rapporter kan vi bekrefte at Tottenham Hotspur Stadium fungerer som normalt etter at en liten brann, forårsaket av en luftkompressor, brøt ut i et av kjøkkenene i morges, skriver klubben.

Les også: Mané fortviler over at folk «glemmer» Liverpools suksess: - Det er synd

Brannen skal ha vært begrenset til et veldig lite område, og ble raskt slukket med et brannslukningsapparat av den første personen på stedet, opplyser Tottenham videre.

Klubben forsikrer også at det var ingen dramatikk knyttet til evakueringen på grunn av den lille brannen.

- Bygningen ble på kort tid evakuert i henhold til standard sikkerhetsprosedyrer etter utløsningen av brannalarmsystemet, mens et brannmannskap fra London kom til stadion og gjennomførte en sikkerhetskontroll før de forlot stedet.

Les også: Obos-toppscorer Oscar Aga bekreftet klar for svenske Elfsborg

Selv om brannen ikke gjorde noen stor skade er det uansett en god stund til Spurs skal spille på stadion. Den neste uken er det landslagsopphold, mens Tottenhams første kamp etter landslagspausen er borte mot Crystal Palace lørdag 11. september.

Tottenham har fått en svært god start på sesongen, og topper Premier League-tabellen etter tre spilte kamper. De liljehvite har vunnet alle de tre første kampene.