TOTTENHAM - NEWCASTLE 5-1:

Fabian Schär sendte Newcastle i ledelsen, men så skulle det aller meste handle om Tottenham i søndagens Premier League-oppgjør.

Ben Davies utlignet for hvittrøyene, før Matt Doherty, Heung-min Son, Emerson Royal og Steven Bergwijn sørget for at det til slutt ble en komfortabel seier for Conte & co.

Tottenham har nå like mange poeng i Arsenal, som dog har to kamper mindre spilt, i kampen om fjerdeplassen som vil sikre Champions League-billett neste sesong.

Les også: Ellevilt selvmål ga Brann drømmeåpning på sesongen: - For en tabbe

Slo tilbake etter frisparkscoring

Etter en forholdsvis sjansefattig start på kampen, sendte Schär Newcastle i ledelsen seks minutter før pause med et frispark fra 17 meter. Midtstopperen avsluttet nede i keeperhjørnet, og ballen snek seg forbi Hugo Lloris.

Noen minutter senere utlignet imidlertid Davies for vertene. Et innlegg fra Son ute til venstre traff pannebrasken til waliseren, som headet ballen videre i lengste.

Få minutter etter hvilen var snuoperasjonen et faktum. Harry Kane tok med seg ballen ut til høyre, før han slo inn i feltet. Ballen fant Doherty på full fart gjennom på bakerste, som stupte inn ledelsen.

- Alt handler om ballen som kommer inn fra Kane. Innlegget er helt enestående. Kane er ikke bare en målscorer, han er mye mer enn det. Derfor er han en av de beste spillerne i Premier League.

Les også: Zafeiris ønsker å etterligne Modric og Verratti: - Det råeste talentet vi har hatt på lenge

- Vidunderlig

Og i det 54. minutt gikk Spurs opp i 3-1 etter strålende angrepsfotball. Kane spilte ut til Dejan Kulusevski som hadde mye rom foran seg på høyresiden. Svensken slo lavt inn i feltet hvor Son kom stormende inn og banket inn scoringen.

- Det er et vidunderlig angrep. Rett og slett. Nyt og lær fin fotball her! sa TV 2s ekspertkommentator Nils Johan Semb.

Deretter var det Emerson Royal sin tur til å tegne på scoringslisten, da Doherty fant backkollegaen inne i feltet. Brasilianeren fikk en tå på ballen og sendte ballen i nettet via stanga.

Les også: Skandalescener fra Skottland. Kommentatoren trodde knapt det han så: - Det er livsfarlig

Syv minutter før fulltid tegnet også innbytter Bergwjin seg på scoringslisten. Nederlenderen ble spilt gjennom av Lucas Moura, og var sikker alene med Martin Dubravka.

Dermed endte det til slutt hele 5-1 til Tottenham.