*Nettavisen* Sport.

Tottenham-spillere skal ha reagert på Mourinhos uttalelser

MISFORNØYD: José Mourinho mener Tottenham hadde et slapt press i Premier League-åpningen mot Everton.

MISFORNØYD: José Mourinho mener Tottenham hadde et slapt press i Premier League-åpningen mot Everton. Foto: Sky Sports

Tottenham fikk en tøff start på sesongen da Everton ble for sterke søndag.

15.09.20 11:07

Det var i intervju med Sky Sports umiddelbart etter kampslutt at José Mourinho kom med uttalelsene som ifølge britiske medier har skapt reaksjoner i Spurs-stallen.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

Portugiseren hadde nettopp sett sitt mannskap tape midtbanekrigen mot Evertons forsterkede mannskap og var ikke imponert over prestasjonen.

- Problemet starter med hvordan vi presser - eller jeg vil si hvordan vi ikke presser. Presset vårt var veldig, veldig dårlig. Jeg vil si at vi er late i presset. Når du er lat i presset, lar du motstanderen bygge bakfra, og de har spillere med fantastisk kvalitet, sa Mourinho til Sky Sports.

Se intervjuet nederst i artikkelen

- Spillerne diskuterte intervjuet

Det er bruken av ordet «lat» som skal ha fått Tottenham-spillere til å reagere, selv om manageren ikke sier direkte at spillerne er late, men at laget var late i presset, skriver Daily Mail.

Avisen hevder uttalelsene raskt spredde seg blant spillerne, som har diskutert saken seg imellom. Portugiseren skal imidlertid fortsatt ha støtte fra flesteparten av spillerne i stallen.

Venstreback Ben Davies var en av spillerne som ble spurt direkte om Mourinhos uttalelser etter kampen.

- Jeg synes alle jobbet veldig hardt. Personlig ga jeg alt jeg hadde. Prestasjonen var likevel ikke god nok, men det er vanskelig å si at det går på innsatsen, sa Davies.

- Mourinho-vane

Også The Mirror omtaler en delvis misnøye i Tottenham-garderoben, og at Mourinhos vane med å skylde på spillernes innsats og individuelle prestasjoner, kan få konsekvenser i lengden.

Allerede torsdag får Tottenham muligheten til å slå tilbake når Lokomotiv Plovdiv er motstander i Europa Leauge-kvalifiseringen.

Søndag er Southampton motstander i Premier League.

Se intervjuet som skal ha skapt en viss misnøye i Tottenham-stallen her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.