Tottenham-spilleren David Bentleys restaurantidyll med sin gravide kone Kimberley Mills og et vennepar endte brått, da 24-åringen ble overrumplet av en annen gjest på spisestedet.

For mens Bentley og vennene spiste, reiste plutselig restaurantgjesten seg opp fra et bord i nærheten, satte kursen mot fotballstjernen - og slo ham midt i ansiktet.

Bentleys venn forsøkte å stoppe ham, men da fikk også han smake nevene til angriperen, som deretter la på sprang ut døren og forsvant.

Spillerens rådgiver mener angrepet var planlagt, ettersom gjesten hadde betalt regningen og hatt en taxi stående klar på utsiden.

- Det var åpenbart planlagt, ettersom de andre på bordet hans også reiste seg og løp ut av restauranten, sier rådgiver Robert Segal ifølge The Mirror.

- Politiet ble tilkalt, og vi venter for å se hva vi kan gjøre. Om vi blir rådet til det, vil vi definitivt anmelde hendelsen, forteller han.

Bentley selv er uforstående til hvorfor situasjonen oppsto.

- Hva gir noen rett til å komme bort og angripe meg mens jeg sitter og spiser? sier Tottenham-spilleren ifølge rådgiveren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!