TOTTENHAM – NOTTINGHAM FOREST 3-1:

Harry Kane scoret to mål og Son Heung-min ett da Tottenham sikret seg tre poeng lørdag ettermiddag.

En svært viktig seier for Antonio Contes menn, som dro litt ifra Liverpool i kampen fjerdeplassen i Premier League.

Richarlison, som nylig gikk hardt ut i et intervju og omtalte sin egen sesong så langt som «dritt», fikk sjansen fra start av Conte.

Kritikk fra Conte

Italieneren var så sent som fredag ute å kalte uttalelsene til brasilianeren for egoistiske. Conte var også enig med Richarlison på et punkt, manageren mente også at sesongen til stjernen har vært «dritt» fram til nå.

Lørdag viste imidlertid angrepsspilleren andre takter. Han scoret etter bare få minutter, men fulltrefferen ble annullert for en marginal offside. Selv om det ikke ble nettkjenning, bidro Richarlison likevel med å skaffe en straffe og en assist.

Harr Kane headet vertene i føringen etter 19 minutter, før han satte sitt andre for kvelden rundt ti minutter før pause. Det kom på straffespark, etter at Richarlison hadde blitt feid over ende inne i feltet av Nottingham Forests Joe Worrall.

Det tredje Spurs-målet kom etter pause da brasilianeren satte opp Son i boksen og sørkoreaneren avsluttet kontant i mål.

Våknet mot slutten

Gjestene fra Nottingham fikk en redusering rundt ti minutter før full tid, signert straffesynderen Worrall. Gjestene fikk også straffe på overtid, men skuddet fra André Ayew ble stoppet av Tottenham-keeper Fraser Forster.

Resultatet betyr at Tottenham er nummer fire i Premier League med 48 poeng, seks mer enn Liverpool på femteplass.

De røde fra Merseyside, som lørdag tapte 1–0 mot Bournemouth, har én kamp mindre spilt enn londonklubben.