Gå til sidens hovedinnhold

- Tottenham vil ha denne mannen straffet

Søndag skadet han en Spurs-spiller for fjerde gang. Det blir imidlertid ikke straff på Charlie Adam.

Charlie Adam ble møtt med en pipekonsert da han entret banen på White Hart Lane under oppgjøret mellom Tottenham og Stoke søndag.

Bakgrunnen skal være at Adam har påført Tottenham-spillere skader i tidligere oppgjør siden han rykket opp til Premier League med Blackpool i 2010.

To ganger har Gareth Bale blitt skadet etter å ha blitt taklet av Adam, mens også Scott Parker har fått kjenne på skottens knotter.

- Paulinho ute i fire uker
Forholdet mellom Adam og Tottenham-fansen ble trolig ikke bedre etter søndagens oppgjør. Adam presterte nemlig igjen å skade en Tottenham-spiller da han taklet brasilianske Paulinho i andreomgangen av oppgjøret.

Tirsdag bekrefter Tottenham på Twitter at brasilianeren har blitt påført en betydelig skade i ankelen.

Daily Mail skriver nå at brasilianeren kan være ute i over en måned og at Spurs har sett seg lei av Adams spill.

Blir ikke straffet
Ifølge avisen kan klubben komme til å sende inn en klage til FA hvor de ber om at skotten blir straffet.

Senere tirsdag meldte en FA-talsmann at det ikke vil bli innledet disiplinærsak mot Adam. Dommeren så ikke hendelsen, noe som betyr at en spiller kan bli straffet på grunnlag av videobevis.

- Det kan skje bare dersom de tre tidligere dommerne som har gått gjennom videobildene alle var enige om at forseelsen burde ført til rødt kort. Ettersom det ikke var tilfelle, vil vi ikke gjøre mer, sa talsmannen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Charlie Adam har også angivelig fått Tottenham-spiller Sandro på nakken. Tirsdag ettermiddag la Tottenham-spilleren ut et bilde av seg selv, sammen med teksten:

«Charlie Adam - uhyret overvåker deg!»

(artikkelen fortsetter under)

HTML EMBED

Svarte på kritikken
28-åringen har etter kampen mot Tottenham fått gjennomgå på Twitter av frustrerte Spurs-supportere, som mener skotten bevisst går inn for å skade motspillere. Adam svarte mandag at han ikke har noe i mot Tottenham Hotspur.

HTML EMBED
HTML EMBED

- Han kom til å prøve igjen
Etter at Bale ble skadet av Adam for andre gang sommeren 2012 var waliseren rask ute med å kritisere skotten.

- Han gikk alt for langt. Noen holder på sånn, men det er ikke riktig. Jeg var ute med skade i tre måneder da han skadet ankelen min (mai, 2011) og jeg ble fortalt at han kom til å prøve igjen senere, sa Bale.

Waliseren slapp imidlertid unna en alvorlig skade da Adam igjen taklet ham sommeren 2012 (se taklingen her). Likevel vurderte klubben å klage inn spilleren til FA, men dette ble ikke gjennomført.

Skadeproblemer
Paulinhos skade er svært ubeleilig for Tottenham ettersom de allerede har en rekke nøkkelsepillere ute. Etter søndagens kamp mot Stoke fortalte manager Tim Sherwood at Tottenham-garderoben nærmest ser ut som en sykestue om dagen.

Fra før av er Sandro, Jan Vertonghen, Younes Kaboul, Danny Rose og Jermain Defoe ute med skade før onsdagens oppgjør mot Manhcester United.

Onsdagens Premier League-kamper kan du følge i vårt livesystem.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken