Gå til sidens hovedinnhold

Tottenhams stjerneduo

Gareth Bale og Rafael Van der Vaart sørger for at Spurs kjemper i toppen.

TOTTENHAM - FULHAM 1-0:

Tottenham er en selverklært tittelutfordrer og beviste mot Brede Hangeland og Fulham at de er verdige en plass blant de beste.

Les saken: Redknapp tror på gull

Klubben har nemlig en spillerstall som fortjener å bli siklet på. Og det er spesielt to stjerner som utmerker seg på Spurs-himmelen. Gareth Bale har allerede mottatt mengder med ros for sin utrettelige arbeidsinnsats, men klubbkamerat Rafael Van der Vaart fortjener godord, han også. Nederlenderen var involvert i alt som skjedde på motstanderens banehalvdel før pause, og han var nest sist på ballen da hjemmelaget scoret kampens eneste mål.

Men det var Bale som ble kreditert scoringen. Van der Vaart sendte av gårde et knallhardt frispark, som endte opp hos Bale. Waliseren stusset ballen vi tverrliggeren og i mål bak en sjanseløs Mark Schwarzer. Nettkjenningen var Bales sjuende denne sesongen.

Spurs med i toppkampen
Kampen endte 1-0, og med tre poeng henger Tottenham utvilsomt med i toppen. Harry Redknapp har karet til seg 36 poeng på 20 kamper, og ligger kun tre poeng bak Arsenal på tredjeplassen i Premier League.

Fulham, som var høyt oppe etter 2-0-seier borte mot Stoke tirsdag, ligger nest nederst på tabellen med kun 19 poeng.

Les saken: Hangeland la marerittet bak seg

Kjempetap for Gamst
Morten Gamst Pedersen og Blackburn har kun tatt fire poeng på de fem siste kampene og jaktet seier borte mot Sunderland. Men det var hjemmelaget som var best og fikk med seg alle poengene. Blackburn, som i andreomgangen spilte med fire angripere, skapte lite foran mål og slet også bakover. Hele 3-0 ble fasit for oppgjøret, der Danny Welbeck, Darren Bent og Asamoah Gyan ble målscorere.

Dermed klatret Sunderland til sjetteplassen på tabellen, fire poeng bak Chelsea. Blackburn står med ti tap og 25 poeng på ellevteplassen.

To selvmål
Everton har ikke vunnet siden oktober, da de slo Stoke 1-0. Da The Toffees besøkte samme klubb lørdag, var det håp om en etterlengtet trepoenger. Men rekken med poengtab fortsetter for David Moyes. Klubben tapte 2-0 og må nøye seg med en plass på nederste halvdel av tabellen. Stoke befinner seg på sin side på åttendeplassen med 27 poeng. Kenwyne Jones scoret for hjemmelaget i førsteomgangen, før Phil Jagielka var uheldig og satte ballen i eget nett.

Oppgjøret mellom West Ham og Wolverhampton endte 2-0. Bortelaget gikk dermed på sitt tolvte tap denne sesongen og okkuperer jumboplassen i Premier League. Ronald Zubar scoret selvmål like etter pause, og Freddie Sears punkterte kampen til West Hams fordel. Klubben klatret med det til 15.-plassen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken