Gå til sidens hovedinnhold

Totti vil tilbake på landslaget

- Hvis han tar meg med i troppen, får vi se.

Roma-veteran Francesco Totti (36) utelukker ikke en retur til det italienske fotballandslaget.

Totti har ikke spilt for Italia siden løftet VM-pokalen i 2006. Han var nær ved å gjøre landslagscomeback til mesterskapet i Sør-Afrika fire år senere, men skader og svak form ødela for 36-åringen.

De siste månedene har Totti vist at han fortsatt kan bidra på øverste nivå. Søndag leverte han en praktopptreden og scoret etter et lavt frispark i Romas 2-0-seier hjemme mot Parma. Det var hans 226. seriemål i karrieren.

Italias landslagssjef Cesare Prandelli sa mandag at han er «forpliktet» til å vurdere Totti til Brasil-VM i 2014 om storformen vedvarer. Det setter Totti pris på.

- Jeg likte det Prandelli sa. I øyeblikket gjør jeg det godt, men jeg vet ikke hvordan det er i 2014. Vi får se. Det kan hende at jeg har lagt opp om ett år. Hvem vet? Hvis Prandelli tar meg med i troppen, så får vi se, sier Totti.

Italia-keeper Gianluigi Buffon støtter ideen om å få Totti tilbake på landslaget. – Han er fortsatt en av oss. Det er helt riktig av en trener å ikke utelukke en spiller med så mye talent og karakterstyrke som Francesco. Han har klart å spille på et utrolig høyt nivå i lang tid, sier Buffon.

Italia møter Brasil til landskamp torsdag, mens Malta er motstander i VM-kvalifiseringen tirsdag. (©NTB)

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken