RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tour-sensasjon lider av skademysterium

Foto: JEAN-PAUL PELISSIER (Scanpix/Reuters)
Sist oppdatert:
- Det er meget irriterende, sier Thibaut Pinot

Unge og lovende Thibaut Pinot lider av en senebetennelse i sitt høyre kne. Franskmannen måtte derfor bryte treningen sist torsdag og har vært inaktiv siden.

- Jeg var på en treningstur med Arthur Vichot og Anthony Roux, og etter to eller tre timer kunne jeg ikke kjøre videre, sier Pinot til den franske sportsavisen L’Equipe.

Les også: Lance Armstrong «vurderer å innrømme doping»

- Jeg vet ikke hvor smerten kommer fra, fordi jeg har ikke gjort endringer på noe den siste tiden, verken på mine sko eller pedaler.

Må hvile, men vil til Korsika
Nå venter turer til osteopaten, og minst to eller tre dager med hvile for FDJ-rytteren, som opplever skadesituasjonen som frustrerende.

- Det er 20 grader og sol ute. Derfor er dette meget irriterende, erkjenner 22 åringen, som ble tiendemann i fjorårets Tour de France.

Pinot håper imidlertid å være frisk nok til å dra til Korsika tirsdag kveld. Det franske WorldTour-laget skal nemlig rekognosere åpningsetappen av sommerens Tour de France, ruten mellom Porto-Vecchio og Bastia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere