Yaya Toures kontraksforhandlinger med Manchester City har stått på stedet hvil i seks måneder.

Nå gjør ivorianerens agent, Dimitri Seluk, det klart at hvis det ikke ligger et tilbud på bordet innen kommende helg, er det store sjanser for at Touré drar etter sesongen.

- Handler ikke om penger
I FIFAs regler står det at når en spiller ikke tilbys ny kontrakt når han er inne i sitt tredje kontraktsår, kan han kjøpe ut resten og dra.

- Hvis forhandlingene ikke begynner innen tre eller fire dager, kommer vi ikke lenger til å vente med å begynne forhandlinger med andre klubber, sier Seluk til The Sun.

Den tidligere Barcelona-spilleren er Citys best betalte spiller med 220.000 pund i uka. Agenten hevder likevel at dette ikke handler om penger.

- Jeg tror ikke han blir værende i City. Dette handler ikke om penger. Han er en av de beste spillerne i City, men føler ikke han respekteres av støtteapparatet. Bare Roberto Mancini respekterer Yaya, hevder Seluk.

- Det er ikke normalt
Agenten mener forhandlingene har tatt altfor lang tid og forstår ikke hva City drøyer med.

- Det er merkelig. Det er ikke normalt å forhandle om en kontrakt i seks måneder. De har snakket om små detaljer hele tiden.

Skulle Touré velge å forlate Manchester City etter årets sesong, vil det trolig vekke interesse fra flere av verdens beste klubber.

Manchester City ligger for øyeblikket på andreplass i Premier League, 15 poeng bak Manchester United, som ser ut til å ha seriegullet i sin hule hånd.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'lxokkali17sb1l02o5fo6bz1a', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-lxokkali17sb1l02o5fo6bz1a', 'eplayer14');