RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge/Scanpix

Traff blinken, bommet i sporet

Ingen suksess for de norske skiskytterjentene.

De norske skiskytterjentene leverte brukbar laginnsats på sprinten i russiske Khany-Mansijsk, men klarte ikke å hevde seg helt oppe blant de aller beste.

Beste norske ble Solveig Rogstad.

Den norske jenta leverte to feilfrie skytinger, men i mål var hun likevel bare nummer 13. Hun endte opp 59 sekunder bak vinneren, den tyske overraskelsen Tina Bachtmann.

- Jeg har bra kontroll på skytingen. Og nå har jeg også et bra utgangspunkt på jaktstarten. Det har gjort godt med oppturer i Trondheim sist helg og her nå, sier hun til NRK.

Tora Berger ble nest beste norske med en 15.-plass. Berger bommet bare på ett skudd, men hadde ingen god dag i sporet og endte opp over minuttet bak vinneren.

Julie Bonnevie-Svendsen var raskest av de norske i sporet, men to bomskudd på stående førte til at hun kom i mål sekundet bak Tora Berger.

I kampen om verdenscupen sammenlagt så knep Helena Jonsson inn noen få poeng på lederen Kati Wilhelm. Den tyske jenta leder imidlertid fortsatt, når to renn gjenstår.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere