RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trail Blazers kom tilbake

Foto: Scanpix/EPA/Tom Treick
Portland Trail Blazers lå under med 24 poeng og var på god vei mot et stortap mot Sacramento Kings, men så tok de seg sammen.

PORTLAND TRAIL BLAZERS - SACRAMENTO KINGS 112-110: Sacramento Kings har vokst frem som et av NBAs beste og mest stabile lag, og ikke mange hadde trodd Portland Trail Blazers skulle ha en mulighet til å komme tilbake da Kings ledet med 24 poeng.

Trail Blazers kom opp på siden av Kings mot slutten av kampen og klarte å få kampen til spilleforlengelse.

Vertene ledet ikke en gang i ordinær spilletid, men kom foran på scoringstavlen da Damon Stoudamire satte ballen i kurven 3,23 før slutt i spilleforlengelsen.

Zach Randolph var kampens store spiller. Han sto for 28 poeng og da Mike Bibby forsøkte å utligne for Kings i sluttsekundene, var han på plass og blokkerte skuddforsøket.

I tillegg til 28 poeng, hadde Randolph 14 returer, fem assist og tre blokker. Bonzi Wells og Rasheed Wallace fulgte opp med henholdsvis 27 og 26 poeng. Peja Stojakovic ble toppscorer for Trail Blazers med 27 poeng.

Nattens resultater:
Dallas Mavericks – Houston Rockets 97-86, Chicago Bulls – Minnesota Timberwolves 89-92 e.f., Portland Trail Blazers – Sacramento Kings 112-110.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere