Gå til sidens hovedinnhold

Trangt om plassen, men «Zucca» stresser ikke

- Jeg kan spille for Rangers hvis jeg vil, sier Zuccarello til Nettavisen.

Mandag melder New York Post at New York Rangers har inngått en seksårsavtale med backen Ryan McDonagh verdt 4,7 millioner dollar i snitt per sesong.

Det betyr at Rangers kun har 6,45 millioner dollar, før de når lønnstaket. Dermed har Rangers mindre å bruke, når de nå forhandler med Mats Zuccarello Aasen om en ny kontrakt.

Det er også ventet at Derek Stepan kommer til å få mye av det Rangers har igjen å bruke på nye kontrakter.

- Betyr ikke så mye for meg
Likevel stresser ikke Zuccarello. Til Nettavisen sier nordmannen at han fortsatt tror han kan bli Rangers spiller om han ønsker det.

- Det betyr ikke så mye, jeg visste at McDonagh kom til å få bra lønn. Jeg ser at det er mange eksperter, som tror de er eksperter, som går ut og kommenterer. Men det har ikke så mye å si for meg, tror jeg. Alle visste at han kom til å få bra lønn. Han er den beste backen vår. Det var ikke noen bombe, sier Zuccarello til Nettavisen.

Nordmannen tror ikke Rangers' avtale med McDonagh får noe å si for ham.

- Jeg har fått de samme signalene som tidligere. Vi jobber med kontrakten. Vi må bli enige om ting og tang, så får vi se, sier Zucca.

- Hvor tror du at du spiller neste sesong?

- Det kommer an på hvor jeg vil spille. Hvis jeg vil, så kan jeg spille for Rangers, tror jeg. I hvert fall foreløpig. Akkurat nå er jeg på ferie og koser meg, så jeg tenker ikke så mye på det. Jeg får heller ta det når den tiden kommer, forteller nordmannen.

Interesse fra andre lag
Zuccarello vet foreløpig ikke når han bestemmer seg, men avslører at det har vært interesse fra andre klubber.

- Jeg tror det har vært interesse fra andre lag og jeg kan bli «tradet», men jeg tenker ikke så mye på det. Jeg får de spørsmålene hele tiden. Akkurat nå tilhører jeg Rangers, så jeg håper å bli der. Det ser bra ut nå. Det er ikke noe å stresse med, sier Zuccarello.

Rangers-fansen ønsker også å beholde ham. I avstemninger hos både New York Post og New York Daily News har over 70 prosent av fansen svart «ja» på om Rangers bør forlenge avtalen med Zuccarello.

Zuccarello gjorde suksess i New York Rangers denne sesongen, selv om han først sluttet seg til klubben etter at godt over halvparten av den forkortede sesongen var unnagjort.

25-åringen fra Oslo var lagets nest beste poengplukker i sluttspillet, med sju poeng på tolv kamper. Han gjorde i tillegg åtte poeng på 15 kamper i grunnserien.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken