RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Frank Augstein (AP/Scanpix)

Trapattoni Spurs-aktuell

Sist oppdatert:
Den italienske trenerlegenden Giovanni Trapattoni er foreløpig siste navn på den etter hvert lange listen over aktuelle kandidater til den ledige jobben som Tottenham-manager.

Klubbdirektør David Pleat leder London-klubben i en overgangsfase, etter at Glenn Hoddle fikk fyken i fjor høst. Siden den gang har storheter som Guus Hidding, Roberto Mancini og Martin O'Neill vært nevnt som manager-kandidater på White Hart Lane.

Nå hevder Trapattonis agent at Italias landslagssjef er forespurt om å ta den ledige jobben. Ifølge den engelske avisen the Evening Sandard skal det ha vært kontakt mellom partene.

- Jeg tror det er en sjanse for at dette kan gå i orden. Vi jobber med Spurs med saken, sier Claudio Vigorelli til avisen.

Tottenham-formann Daniel Levy skal allerede ha snakket med Trapattoni ved to anledninger. Landslagstreneren kommer trolig til å gi seg etter å ledet Italia i sommerens EM i Portugal, og skal være åpen for en ny periode som klubbtrener.

Lenge lå det an til at Trapattoni ville vende tilbake til Tyskland, hvor han hadde stor suksess med Bayern München. Nå ser det ut til at Nord-London kan bli neste stopp for italieneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere