Gå til sidens hovedinnhold

Trapper opp Carew-jakten

West Bromwich tror fortsatt det skal være mulig å hente John Carew fra Aston Villa.

Ryktene har svirret rundt den norske landslagspissens framtid de siste ukene. West Bromwich har vært en het kandidat som ny arbeidsgiver for lørenskogingen, og manager Roberto Di Matteo har bekreftet interessen.

I helgen kom det imidlertid rapporter fra England om at Villa-manager Gerard Houllier angivelig ikke er villig til å selge sin norske målscorer. Beslutningen skal blant annet ha sammenheng med at Emile Heskey er ilagt tre kampers karantene etter sitt røde kort mot Sunderland nylig.

West Bromwich gir seg imidlertid ikke så lett.

Sterkt ønsket
Mandag skriver Birmingham Mail at ledelsen på The Hawthorns trolig vil gjenoppta jakten på Carews signatur denne uka.

Partene skal ifølge lokalavisen ha vært nær en avtale i allerede i forrige uke, før Heskeys utvisning dukket opp. Samtidig var ikke Carew med troppen til FA-cupkampen mot Sheffield United i helgen, hvilket igjen har satt fart i ryktene om at en overgang kan være nært forestående.

I West Bromwich har man så absolutt ikke gitt opp å signere 31-åringen, og Carew er definitivt sterkt ønsket i klubben.

- Vi er interessert i Carew. Akkurat det er det liten tvil om, så vi får se, sier assistenttrener Eddie Newton til Birmingham Mail.

- Det er ingen tvil om at vi liker ham, så får vi se hvor dette ender, tilføyer han.

Trenger tøffe typer
Newton er skråsikker på at Carews kvaliteter er akkurat det West Bromwich trenger.

- Vi vet hva han kan tilføre oss, og det er akkurat sånne folk vi snakker om. Vi trenger spillere med store personligheter, sier han – og tilføyer:

- Vi trenger spillere som er tøffe og som tråkker til. Det å være tøff handler ikke bare om å kaste seg inn i taklinger eller risikere kroppen din. Det handler om å ville ha ballen, og bruke den under press.

Så spørs det om Aston Villa-sjef Houllier likevel kan overtales til å slippe Carew innen overgangsvinduet stenger ved slutten av denne måneden.

Lørenskogingen kontrakt utløper til sommeren. (ANB)

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken