RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Travel helg

Åsbjørn Tengsareid står foran en travel, men veldig spennende helg. Her kan du lese hvordan han vurderer lørdagens V75-sjanser.

Her finner du Nettavisens V75-tips til Forus.

5 Edel Rasken (7. løp/V75-3) er en kapabel 5-åring som Forustreneren fikk stifte bekjentskap med for første gang sist. Det kunne ikke gått bedre, for hingsten avgjorde lett da han fikk marsjordre fra Tengsareid.

- Jeg likte hesten veldig godt og han vant lett i Bergen. Selv om det kan bli litt oppjaget på sprint, føler jeg at han skal ha en god vinnersjanse igjen. Det er ingen banker i mine øyne, for han er litt for ustødig til det, og dessuten er jeg litt usikker på hva 6 Tyri Pål kan. Fra et fint spor kommer jeg til å satse på tet og lede så lenge som mulig, uttaler Sandnesgutten.

En fidus
Lang distanse har 1 Verdals Jo (4. løp/V75-1/V5-3) vist at han takler godt, men er formen der den skal være?

-1 Verdals Jo holder usikker form, men det er ikke lenge siden han var råsterk på Sørlandet og vant tross tøft løp. På sitt beste er han god nok og han står veldig fint til nå. Selv om han møter bra hester, vil jeg ikke avskrive ham helt. Det vil overraske meg litt om han vinner, men han skal regnes som en fin trippelkandidat, vurderer Tengsareid.

Stallhesten 7 Mr. Ozzy (5. løp/V75-2/V5-4) har ikke imponert så langt i år og treneren tviler på topplassering.

-7 Mr. Ozzy går løp på det jevne og rekker neppe her heller. Det er en premie som gjelder når han i tillegg har fått et spor langt ute på vingen, opplyser Åsbjørn.

Kom med sommeren
Hoppeløp er alltid vanskelig å spå, men Refsland-hoppa 10 Vår Frøya (6. løp/V75-3/V5-5) holder form nok til å kjempe i toppen her.

- Jeg er spent på hva 10 Vår Frøya kan utrette i dette løpet. Hun har vært veldig god de to siste gangene og distansen har ikke så mye å si for henne, noe hun viste sist da hun bare tapte for Sør Blesen. Hun kan fort dukke opp i seiersstriden og jeg ville hatt henne med på bongen, uttaler den dyktige hjemmekusken.

Bergenshesten 7 Rysjkin (8. løp7V75-5) er håpløst usikker, men går til mål så det suser. Kan han yppe seg mot 4 Briskeby Philip og 9 Neslands Loke?

- Jeg tror ikke det! 7 Rysjkin holder nok ikke samme klasse som disse og har dessuten veldig vanskelig for å holde seg i rett gangart gjennom et helt løp. Vi prøver å kjøre feilfritt og da kan han få seg en fin premie. Med maks klaff, kan han dukke opp på trippelen, men det er noen vi normalt ikke rår på her, forteller Åsbjørn.

Distansen er en fordel
9 Lindys Elian (9. løp/V75-6/DD-1) imponerte sist i et like langt løp og har kapasitet til å kjempe om seieren hvis det løser seg fra bakspor.

- Distansen taler til 9 Lindys Elians fordel, og sist viste han at formen er på topp. Fra bakspor er vi avhengig av tempo underveis og at det skal løse seg litt, for jeg kommer ikke til å gå frem i dødens selv. Han er imidlertid så god at jeg synes han bør regnes i toppen, for jeg er sikker på at han gjør et godt løp, forteller Åsbjørn om den toppstammede stallhesten.

Spennende trenerskifte
11 Berto Tessa (10. løp7V75-7/DD-2) viste fine ting i regi Søvik i vinter, men nå har amerikanerimporten kommet i Kolnes varetekt. Hvis hun viser lignende takter som før jul, skal hun hente mange i dette løpet.

- Jeg har kjørt et hurtigarbeid med henne på Bjerke og da virket hun kjempefin. Jeg har litt ambisjoner med henne og tror hun kan dukke opp i toppen i et åpent hoppeløp. Nå har hun hatt pause noen måneder og holder usikker form, men det er kapasitet i hoppa og jeg blir ikke overrasket om hun er blant de tre i mål, avrunder Tengsareid.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere