RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trøbbel for Wright-Phillips og Chelsea?

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Det varsles søksmål etter at West Ham-spiss Dean Ashton fredag offentliggjorde at han legger opp.

Ashton skadet seg i 2006, men etter å ha forsøkt å komme tilbake i tre år måtte han fredag innrømme at det ikke gikk.

Dermed må han gi seg bare 26 år gammel.

Problemene startet på en samling med det engelske A-landslaget i 2006. Ashton ble hardt taklet av Shaun-Wright Phillips, brakk ankelen og var ute i mer enn ett år. Han fikk noen kamper etter skaden, den siste for England mot Trinidad & Tobago i fjor, men fikk et nytt tilbakefall forrige høst.

Nå orker han ikke mer.

- Dette er en trist dag, og våre tanker går til Dean. Jeg vil takke ham for alt han har gitt, og ønsker ham lykke til videre. Jeg vil også takke fansen for deres forståelse i det som har vært en vanskelig tid, sier West Hams administrerende direktør, Scott Duxbury, til The Times.

Ashton startet i ungdomsavdelingen til Crewe, og scoret til slutt 61 mål på 159 kamper for klubben. I 2005 ble han så solgt til Norwich for drøyt 30 millioner kroner, og der leverte han 17 mål på 44 kamper. I West Ham fikk han til slutt 15 mål på 46 kamper.

Det er også blitt kjent at Ashton undersøker muligheten for å saksøke Wright-Phillips - og Wright-Phillips´ daværende klubb, Chelsea - for den karriereødeleggende taklingen. West Ham undersøker samtidig muligheten for å saksøke det engelske fotballforbundet for drøyt 70 millioner kroner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere