Gå til sidens hovedinnhold

Tre baklengs for Myhre

Tottenham jager Champions League-spill, og overbeviste mot Thomas Myhre og Charlton på White Hart Lane.

TOTTENHAM-CHARLTON 3-1:

Thomas Myhre kunne lite gjøre med Tottenhams tre scoringer på White Hart Lane. Jermain Defoe og Robbie Keane fikk store rom å boltre seg i på Charltons halvdel, og hjemmelaget ledet fortjent 2-0 til pause.

Etter 14 minutter var det klart for 1-0. Defoe skjøt via Charlton-kaptein Luke Young, og Thomas Myhre ble lurt av at ballen skiftet retning.

Etter 41 minutter la Jermaine Jenas på til 2-0, med et lavt skudd nede i hjørnet.

Synd for Myhre som minuttet før hadde reddet et forsøk fra Aaron Lennon. Lennon hadde passert Young, og hadde fri vei til Myhre. Lobben leste Myhre fint.

Mareritt-start
Andre omgnag startet traumatisk for den norske landslagskeeperen. Bare 45 sekunder inn i omgangen scoret Defoe sitt andre for dagen, og mer eller mindre avgjorde kampen i Tottenhams favør.

Innbytter Tom Huddlestone spilte frem Defoe, som var alene med Myhre og lobbet over nordmannen.

Hermann Hreidarsson forsøkte å stoppe ballen som trillet mot det tomme målet, men kom for sent.

Gjestene fikk en liten vitamininnsprøytning 20 minutter før slutt, da Jerome Thomas reduserte til 1-3. Thomas fintet av Tottenhams venstreback Paul Stalteri, og satt ballen lavt ii hjørnet bak Paul Robinson.

Charlton hevet tempoet, og spilte seg til et par halvsjanser, uten at Robinson lot seg overliste. Nærmest var midtstopper Hreidarsson på overtid, men headingen gikk rett i klypene på Robinson.

Foran erkerivalen
Tottenham beholder avstanden til Arsenal på Premier League-tabellen. Klubben har fire poeng ned til Arsenal, i kampen om den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-spill neste år. Arsenal har imidlertid en kamp til gode.

Tottenham har 44 poeng etter 25 kamper - som er mer enn klubben har hatt på over 20 år etter samme antall kamper. Klubben beste poengsum på samme tidspunkt var 68 poeng etter de første 25 rundene i «The double-sesongen» i 1960/61. (Trepoengssystemet ble innført i 1981. Poengene fra 1961 er omberegnet til tre poeng for seier for å gjørde det sammenlignbart).

Charlton kom til White Hart Lane etter fem kamper uten tap i ligaen.

HTML EMBED
Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken