RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre kjappe mer enn nok

Wayne Rooney, Everton
Wayne Rooney, Everton
Sist oppdatert:
Anført av en skadefri Wayne Rooney (17) scoret Everton tre mål på 28 minutter. Det var mer enn nok til å senke Fulham.

EVERTON - FULHAM 3-1: Vidunderbarnet Rooney har slitt med en skade i sommerpausen, men viste ingen tegn til å være hemmet lørdag. Han scoret ikke selv, men var involvert i alle tre scoringene.

1,2,3 – mål!

Den første ballen lå bak Fulham-keeper Edwin Van der Sar allerede etter syv minutter. Steve Watson vant ballen, passet til Rooney som la den elegant til rette for venstreback Gary Naysmith som dundret inn 1-0. Like etter var Everton heldige da Junichi Inamotos skudd ble blokkert på streken, men dette var Evertons dag.

To-null kom etter et Rooney-innlegg ble stusset bak i feltet til David Unsworth, som dundret ballen i nettet. Og i det 35. minutt kom 3-0 etter at Rooney viste muskler i duell med Alain Goma og fikk lagt ballen ut fra linja til Watson som enkelt gjorde 3-0.

Blek 2. omgang

Fulham kom seg aldri etter sjokket i 2. omgang, selv om de fikk en redusering av innbytter Barry Hayles 20 minutter før slutt. Manager Chris Coleman hadde vraket den franske spissen Steve Marlet før kampen, mest sannsynligvis fordi han ønsker seg bort, og trykket framover på banen ble ikke all verden.

Nærmest kom den offensive midtbanespilleren Steed Malbranque, som to ganger så Evertons gode keeper Richard Wright redde fra kort hold. På den andre scoret Hayles på returen.

Rooney ble sliten

I det 73. minutt gikk en dødssliten Wayne Rooney av banen og ble erstattet av en annen unggutt, Nick Chadwick.

Men da hadde super-Rooney allerede gjort nok til å fortjene en dusj. Everton hadde tatt sine første ligapoeng for sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere