RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre måneder for Kjelling

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
Men det er gode nyheter for nordmannen.

Håndballesset Kristian Kjelling pådro seg en kraftig smell da hans AaB møtte russiske Chehovski Medvedi i Mesterligaen søndag.

Det ble først fryktet at nordmannen hadde røket korsbåndet, men onsdag fikk han oppløftende nyheter.

- Det er det mediale leddbåndet som er strukket. Det var en kraftig strekk og så tett som man kommer uten å ryke det. Det var hell i uhellet at det ikke var korsbåndet eller menisken. Resten av sesongen ryker, og jeg må bruke en skinne i seks uker før en lang opptreningsperiode, sier Kjelling til TV 2 Sporten.

Dette betyr at håndballproffen trolig blir ute i rundt tre måneder. Dermed går EM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia i mars fløyten.

Kjelling sier også at han også kommer til å stå over kampene mot Nederland og Hellas i EM-kvaliken i juni.

- Jeg kommer ikke til å gå rett inn i landskamper etter skaden. Jeg har sagt til Robert Hedin at han kan glemme kvaliken. Nå gjelder det å motivere seg på nytt og det blir ikke vanskelig. Jeg er veldig sugen på å bli ferdig med smertene, og for å komme tilbake i superform til sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere