RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre norske på EMs all-star-lag

PÅ STJERNELAGET: Nora Mørk og Heidi Løke (i bakgrunnen) har hatt et strålende EM, og er tatt ut på all-star-laget. Det samme gjelder for Silje Solberg.
PÅ STJERNELAGET: Nora Mørk og Heidi Løke (i bakgrunnen) har hatt et strålende EM, og er tatt ut på all-star-laget. Det samme gjelder for Silje Solberg. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Silje Solberg, Nora Mørk og Heidi Løke tatt ut på stjernelaget.

Før finalen mot Spania var Norge godt representert da håndball-EMs stjernelag ble kåret. Men den gjeveste prisen gikk til svenske Isabelle Gulldén.

Både målvakt Silje Solberg, høyreback Nora Mørk og linjespiller Heidi Løke var med da Det europeiske håndballforbundet (EHF) offentliggjorde EMs stjernelag.

Det var ingen stor overraskelse at de tre kom med. Alle har hatt et godt mesterskap. Det samme har svenske Gulldén, som ble kåret til mesterskapets viktigste spiller.

Norges finalemotstander Spania har med én spiller på laget. Det er høyrekant Carmen Martín.

Danskene Kristina Kristianson (midtback) og Maria Fisker (venstrekant) er også med. Siste plass på laget gikk til Romanias venstreback Cristina Neagu.

I tillegg er svenske Sabina Jacobsen kåret til mesterskapets beste forsvarsspiller. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere