*Nettavisen* Sport.

Tre sikre på Bjerke

En av årets mest spennende dager står for tur på Bjerke i kveld når finalefeltene for den åpne klassen i Kriteriet for begge raser skal fylles opp.

23.09.08 14:51

Klikk her for å se våre V5B-forslag (gratis).

Vi mener bestemt at trioen Gazpower, First Eleven L. og Diablo Va Bene styrer hendelsene fra start til mål i sin respektive kval-løp.

Nær sagt som vanlig er det svært sprikende kvalitet på hestene i de fleste av kval-løpene til Kriteriet, og vi føler det er naturlig å gå for samlebonger for å ha noen som helst sjanse til å tjene noen kroner. Det ble som ventet litt tungt for vår første banker for dagen i hestens siste start fra de bakre regioner, men nå står 2 Gazpower på ny helt nydelig til i den tredje avdelingen. Ingen nekter Staro Showbiz-sønnen teten i dette løpet, og er 3-åringen noe i nærheten av det han var forut for den siste starten bokfører Snekkerhaugen-traveren høyst trolig årets tredje triumf her.

Vi støter på en 3-årshoppe langt utenom det vanlige i V5-4 i form av 3 First Eleven L. I de tre siste startene har Coktail Jet-datteren nærmest gjort narr av sine konkurrenter, og vi undres overhodet ikke over at trener Jan Kristian Waaler sender ut sin stjerne i den åpne klassen. De andre i løpet må nok belage seg på å kjempe om sølvet, og vi har ingen betenkeligheter med å la den svært lovende hoppa stå ugardert på våre spilleforslag.

I V5-finalen sender Alexander Heisholt en av årgangstoppene 1 Diablo Va Bene til start. Kadabra-sønnen har vært matchet i knalltøffe lag hele veien, og gjort sine saker svært bra. I 3-åringens siste start fullførte Grenerie-traveren strålende til bronse på meget sterke 13.5 full vei med en luftig 08-åpning i beina, og dersom han har kommet fra den opplevelsen med helsen i behold taper han ikke dette løpet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

7*4
Ja, det tror vi fort kan være løsningen på det to innledende avdelingene, og da har vi i så fall løst rebusen på 28 rekker. Vi støter på et litt åpent sprintløp i V5-1. 1 Quiz var positiv i tøft lag sist, men Arnaqueur-datteren er for variabel til å kunne stå alene på noen av våre spilleforslag. Den kapable 5-årshoppa utfordres i første rekke av 3 Sir Prize, 4 Norko og 6 Clean Gold.

Vi har veldig sansen for 5 Pinball Wizard i den andre avdelingen. Vi likte veldig godt det vi så av Love You-sønnen i innledningen på karieren, og mente at det skulle være en av årgangens beste. 3-åringen har dog variert litt fra det helt blendende til innsatser litt midt på treet, men dette er snakk om en stor hest som sannsynligvis ikke helt har satt seg enda. Nå kommer Wiig-traveren til start etter litt pause med nyladede batterier, og vi er litt inne på at den svært startkjappe krabaten her fyker til tet. I så fall tror vi det dreier det seg om en topp vinnersjanse, og vi ser kun tre hester i mot. Vi snakker da om trioen 2 Limerick, 7 Ramona`s Express og 10 Shocking Devil.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 80 og 420 kroner. Begge forslagene er samlebonger, og vi forsøker her å ta V5`en hhv 5 og 15 ganger.

På det største forslaget spiller vi et ab-samlebongsystem med en innleveringspris på 1330 kroner. Vi satser her på å kamme hjem V5`en enten 20, 50 eller 100 ganger. Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.