*Nettavisen* Sport.

Tre skuddskadd i feiringen

Foto: (foto: Scanpix)

Feiringen tok overhånd da Istanbul-laget Fenerbahce vant ligaen for 16. gang søndag. En 14-åring fikk skuddskader i hodet, og en 13-åring ble skutt i brystet i forkant av onsdagens mesterligafinale i Istanbul.

23.05.05 16:33

Skyting i luften er en form for feiring som ikke er uvanlig i Tyrkia. En 36 år gammel mann ble lagt inn på sykehus med skuddsår i skulderen etter at det ble avfyrt fra en bil, og en fjerde person ble stukket ned med kebabkniv. Det er imidlertid ikke klart om akkurat den episoden er fotballrelatert, melder Reuters.

Fenerbahce tok gullet hjem for andre år på rad da de slo byrival Galatasaray 1-0. Etter matchen ble tre personer skadet og flere biler ramponert da de to klubbenes supportere begynte å slåss i byen Adana. Også fra byene Imzit og Mersin rapporteres det om personskader.

10 000 sikkerhetsvakter er på jobb under onsdagens mesterligafinale mellom AC Milan og Liverpool på Atatürk Stadion. For fem år siden ble to Leeds-fans knivdrept i Istanbul foran europacupmøtet med Galatasaray.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.