RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre spillere nektet lønnskutt

Sist oppdatert:
Peter Werni (bildet) og de fleste andre spillerne i Lillestrøm ble torsdag endelig enig med ledelsen om lønnskuttet man har forhandlet om i flere uker. Tre av spillerne i klubben nektet å gå med på avtalen.

- Jeg er fornøyd med at avtalen er ferdig, men jeg er vel ikke så fornøyd med å gå ned i lønn, sa en munter Peter Werni til TV 2 Nettavisen torsdag ettermiddag. Werni sitter i spillerutvalget i klubben, og har sammen med NISO-leder Morgan Andersen jobbet i flere uker for å få en avtale i boks.

Torsdag skrev klubbledelsen under på spillernes siste forslag.

- Vi må se oss tilfredse på avtalen til slutt. Vi er glade for at spillerne har vist ansvar, kommenterte styreleder Per Mathisen ifølge NTB.

Tre spillere nektet

Etter det TV 2 Nettavisen forstår, vil denne avtalen også gjøre det lettere å få investorer til å spytte inn frisk kapital. Lillestrøm Sportsklubb kan ikke friskmelde seg helt ennå. Klubben har denne sesongen budsjettert med et underskudd på sju millioner, men sliter med å begrense underskuddet såpass. Det blir lettere nå som spillerne har akseptert å gå ned i lønn.

Det vil si, alle unntatt tre spillere har akseptert å gå ned i lønn.

- Det er uheldig at ikke alle blir med. Men når vi er en såpass stor gruppe er det vanskelig å få med alle. Vi må respektere det, men det er litt uheldig, innrømte Werni overfor TV 2 Nettavisen.

I desember skal spillerutvalget sette seg ned med ledelsen og se nøye på hvordan den økonomiske situasjonen ser ut for sesongen 2004. Spillerne er naturlig nok opptatt av å unngå en lignende situasjon neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere