RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Treårskontrakt for Normann

Foto: Tor Richardsen/Scanpix
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ga i utgangspunktet Runar Normann en prøvetid på tre måneder, men allerede etter én har han bestemt seg for at han vil beholde ham.

Runar Normann forlot Brann under svært turbulente omstendigheter forrige sesong.

Harstadværingen godtok ikke å sitte på benken for rødtrøyene, og dro fra Bergen nærmest på dagen etter at trener Mons Ivar Mjelde vraket ham.

Mer ydmyk
Nå er en noe mer ydmyk Normann klar for tippeligaspill igjen.

Egentlig skulle han ha tre måneders prøvetid i Vålerenga, men allerede etter før én er unnagjort, har trener Kjetil Rekdal tilbudt ham en treårskontrakt.

- Jeg hadde ikke regnet med at det skulle gå så fort. Faktisk hadde jeg ikke regnet med noe som helst. Jeg fikk et negativt rykte på meg etter at jeg forlot Brann, og det kunne ha blitt brukt mot meg. Selv om mange har sagt at Brann-episoden var slutten for Runar Normann i toppfotball, har jeg selv hatt troen på at jeg skulle komme tilbake. Nå får jeg en ny sjanse til å vise hva jeg kan bidra med på toppfotball-nivå, sier Normann til Harstad Tidende.

Venstreback
I Brann spilte han venstreflanke. I Vålerenga er han tiltenkt en rolle som venstreback, noe han også ønsker selv.

- I eliteserien har jeg mest å bidra med som back. Da blir jeg hele tiden involvert i spillet, får mange ballberøringer og kan være med framover på banen - nettopp slik jeg liker å spille fotball, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere