RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Trekker seg etter ydmykelsen

Sist oppdatert:
To dager etter det knusende 1-12-tapet for Molde, tar MK-treneren sin hatt og går.

Mandalskameratene ligger håpløst sist på tabellen, og er i praksis klar for nedrykk til 2. divisjon. Etter å ha blitt rundspilt etter alle kunstens regler av Molde sist søndag, har trener Leif Gunnar Smerud bestemt seg for å trekke seg med øyeblikkelig virkning.

Den tidligere Viking-, Lyn- og Lillestrøm-spilleren ble ansatt som trener for sørlendingene så sent som i juni. Nå har han bestemt seg for å takke for seg.

- Klubben har kjempet i motbakke i hele år, og tiden er nå moden for å tenke langsiktig både for MK og også for meg. Klubben må bygge et bedre fundament for å nå målet om på sikt å kunne bli et godt 1. divisjonslag, sier Smerud til MK.no.

- Klubben har kjempet i motbakke i hele år, og tiden er nå moden for å tenke langsiktig både for MK og også for meg. Klubben må bygge et bedre fundament for å nå målet om på sikt å kunne bli et godt Adeccoliga-lag. Selv har jeg tre år igjen av utdanningstiden min, og jeg vil prioritere å bli ferdig med både psykologistudier og trenerutdanningen før jeg igjen starter jakten på poeng som trener, sier Smerud til klubbens hjemmeside.

- Jeg vil takke for et godt samarbeid, både i trenerapparatet og klubben forøvrig, og ønsker lykke til med resten av sesongen og ikke minst fremtiden, legger Smerud til.

Ny trener for Mandalskameratene blir Kjetil Ruthford Pedersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere