Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Treneren: - Jeg ville bare flytte på henne

Foto: Med tillatelse fra Norges Håndballforbund
Sist oppdatert:
Serbias trener avviser at han driver med tjuvtriks.

BEOGRAD (Nettavisen): Episoden der Serbia-trener Sasa Boskovic drar Norges Linn Jørum Sulland i trøyen har blitt mye omtalt i norske medier.

Dette skjedde under møtet mellom Serbia og Norge i håndball-EM tirsdag.

Tidligere torsdag ble det klart at treneren ikke straffes for dette, selv om mange har reagert på oppførselen til treneren etter at bildene kom ut.

- Ville flytte henne
Etter møtet mellom Serbia og Ukraina i Beograd torsdag ble Serbia-sjefen for første gang konfrontert om dette av pressen. Han hadde følgende forklaring.

- Jeg ville bare flytte på henne, hun sto i veien. Hun var ofte nede ved trenerbenken og hun hindret sikten min, sier Boskovic på en pressekonferanse.

- Jeg sa ikke noe galt til henne, så dette er egentlig ikke mer å snakke om. Jeg har bedt henne om unnskyldning for det som skjedde, sier treneren.

Grunnen til at Boskovic ikke blir straffet for episoden, er at det internasjonale forbundet (EHF) aldri fikk saken rapportert inn.

LES OGSÅ: - De må ha vært høye på kanapeer og champagne

- Er overrasket
EHF konkluderte med at oppførselen var uakseptabel, men at det ikke var grunnlag for å gi treneren straff. Boskovic selv mener det hele er feiltolket.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Dette har blitt framstilt feil. Om du hadde sett video fra hele omgangen, ville du sett at jeg bare forsøkte å flytte henne bort fra sidelinjen, sier treneren.

Også EHF opplyste i en pressemelding torsdag at saken var noe overdrevet i media. Boskovic er overrasket over at det hele har blitt en stor sak i Norge.

- Ja, jeg er overrasket. Hun gjør sin jobb, og jeg gjør min, sier Serbia-treneren, som i hvert fall kunne glede seg over at hans jenter vant mot Ukraina torsdag.

Dette betyr at serberne nå står med to poeng i gruppen, mens Ukraina fortsatt har null.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!