*Nettavisen* Sport.

Trenerkupp av Fyllingen

Fyllingen har gjort et kupp på trenersiden. Den tidligere bundesligatreneren Anders Fältnäs overtar det sportslige ansvaret til sommeren.

13.02.06 09:24

Etter at Fyllingen og suksesstrener Mika Nurmi ble enige om at det var behov for nytt blod på trenersiden, har bergensklubben vært på jakt etter en erstatter.

Selv om mange kandidater meldte seg, la de gule og blå seg på et høyt nivå når de skulle finne en ny trener. Og de lykkes også med jakten.

Søndag kveld kunne klubben presentere Anders Fältnäs som mannen som etterfølger Nurmi.

Fältnäs har hatt stor suksess med Allingsås i Sverige, før han dro til Tyskland og trente både Bad Schwartau og HSV i Bundesliga. Suksess hadde han også i Danmark hvor han gjorde Aalborg til et topplag. Men etter en svak start på sesongen valgte han å trekke seg i november.

- Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss Anders som ny trener. Han har vært vårt førstevalg i denne prosessen, og det var derfor hyggelig at vi kom til enighet i kveld. Anders har solid erfaring fra både Sverige, Danmark og Tyskland, og kan tilføre Fyllingen Håndball mye de neste årene. Nå gjelder det bare at vi alle gjør vårt beste for at både Anders og familien trives best mulig i Bergen når de flytter hit i sommer, sier sportslig leder i Fyllingen, Rune Søvdsnes, til klubbens hjemmeside.

Fältnäs har signert en toårskontrakt med Fyllingen. Klubben ser det som en stor fordel at de har en ny trener på plass tidlig.

- Vi er godt fornøyd med valget, ikke minst at det er klart så tidlig, sier Søvdsnes til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.