RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trenerne fornøyde etter poengdeling

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
STAVANGER (TV 2 Nettavisen) : Nærmest fullt hus og en perfekt gressmatte innbydde til festfotball i Stavanger, men det ble en kjedelig og målløs affære mellom Viking og Lyn. Tross poengtap var det lettelse i begge leire etter kampslutt.

VIKING – LYN 0-0: - Vi har fortsatt håp om medalje og plass i Royal League, men produserte få sjanser. Alt i alt var det greit med poengdeling her i Stavanger, sa Lyn-trener Hans Knutsen etter kampen.

Kampfakta, spillerbørs og høydepunkter på web-TV

Fornøyd Hodgson
Over 12.500 feststemte siddiser hadde tatt veien til Jåttå i søndagens kamp mellom Viking og Lyn, men måtte rusle skuffet hjem etter en svak forestilling av begge lag. Et kravstort hjemmepublikum nøyer seg kun med trepoengere i Stavanger, men måtte til slutt innse at det ble med det ene poenget etter at treverket stod i veien for hjemmelagets største sjanser. Skuffelse var det likevel lite å skue av i lagenes garderobe etter kampen.

- Jeg er relativt fornøyd, det var viktig å ikke tape denne kampen. Vi tok ingen unødvendige sjanser, men var det beste laget. Dette poenget blir viktig med tanke på vår tabellsituasjon, sa Viking-trener Roy Hodgson.

God målforskjell
Blant bunnlagene er det Viking som har den minst dårlige målforskjellen, og den kan bli svært viktig når siste serierunde er spilt. To serierunder gjenstår og Viking ligger for øyeblikket på god grunn, men det skiller bare tre poeng mellom fire lag. Roy Hodgson håper på poeng i årets to siste kamper og dermed fornyet kontrakt i tippeligaen for Viking. Neste uke reiser siddisene til Bergen før Fredrikstad kommer til Stavanger 30. oktober. Viking-treneren ser lyst på situasjonen.

- Ett poeng i dag var viktig og vi har god målforskjell sa Roy Hodgson til TV 2 Nettavisen.

Viking var det førende laget i søndagens kamp men skapte ikke all verden foran Lyn-målet.

- Det var målsjanser og normalt ville vi nok satt dem, men vi skal uansett være fornøyde med ett poeng, for nå er det bare to kamper igjen for lagene bak oss å ta oss igjen på, sier Rodgson til TV 2 Nettavisen.

Mye å spille for
Ett poeng for Lyn gir fortsatt håp om medalje og plass i Royal League, som i sin tur kan gi penger i klubbkassa. Etter 24 serierunder ligger Oslo-laget likt med Brann på en delt femte plass, kun målforskjellen går i Branns favør. 7. november braker lagene løs i Cupfinalen på Ullevål. Dermed er det mye å spille for ennå for Oslo-laget, som ikke har vunnet noe edelt metall på 36 år.

Lyn skapte veldig lite mot Viking og spolerte dermed muligheten for å innta tredjeplassen.

Hjemmelaget hadde de største sjansene, men Kristian Sørli måtte se ballen falle bak nettmaskene etter loppen i tverrleggeren i det 65.minuttet. Det var kampens største sjanse i en tam forestilling i Stavanger, men som likevel gav begge lag ett viktig poeng i serieinnspurten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere