RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatningen

Trenerspørsmålet er besvart

Sist oppdatert:
Tirsdag skal styret i hockeyforbundet godkjenne Norges landslagssjef. Alt tyder på at Roy Johansen fortsetter.

Norges Ishockeyforbund hadde nærmere ti navn på listen da jakten på ny trener startet. Petter Salsten sa tidlig at han ikke var aktuell, mens Petter Thoresen ga hint om at han kunne tenke seg jobben.

Flere utenlandske trenere er også blitt vurdert. Etter landslagets overbevisende opprykk til A-VM har imidlertid den sittende treneren, Roy Johansen, seilet opp som favoritt.

Johansen har vært i møter med Tore Jobs i helgen. Jobs er toppidrettsansvarlig i forbundsstyret, og har ansvar for å finne den rette. Etter opprykket har flere spillere offentlig bedt forbundet om å forlenge kontrakten med Johansen.

- Alle spillerne ønsker seg Roy Johansen, sier Anders Myrvold til TV 2 Nettavisen.

- Vi har navnet klart. Styret skal behandle vårt forslag i morgen, forteller Jobs.

- Jeg har en positiv dialog med forbundet, men kan ikke si noe før tirsdag eller onsdag, sier Roy Johansen til TV 2 Nettavisen.

Det er lett å tolke svarene dit hen at Roy Johansen fortsetter. Det endelige svaret kommer imidlertid ikke før styrets behandling av saken er ferdig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere