Gå til sidens hovedinnhold

Trenger forsterkninger

Skadesituasjonen til MS er så alvorlig at trener Lars Falao er på jakt etter forsterkninger utenifra. Lørdag trengte de hjelp av Linderud-Grei for å vinne.

Rødtvet: Av en tropp på 24 spillere er det nå kun 15 spillere som er spilleklare. Tre til blir muligens klare om kort tid.

Vi trenger minst en spiller til i hvert ledd - en målfarlig spiss, en dyp midtbanespiller, og et alternativ i forsvar, påpeker Lars Falao. Han bekrefter ovenfor Nordstrands Blad at han er på utkikk etter disse typene.

Jeg veit akkurat hvilke spillere jeg vil ha. Men overgangsvinduet er stengt, så vi må vente. Det er snakk om unge spillere, sier han. Falao ønsker ikke å navngi noen, men det er sannsynligvis lokale spillere det er snakk om.

Det er ikke etablert kontakt med de aktuelle spillerne enda, presiserer MS-treneren.

Selvmål

Han var vitne til en forferdelig 1. omgang mot Oslo-kollega Linderud-Grei lørdag. De gule og grønne ble regelrett rundspilt i 45 minutter.

Det er det dårligste vi har prestert noen gang, mener Falao. Men fem minutter etter hvilen kommer en noe uvanlig håndsrekning fra hjemmelaget. Linderud-Grei-midtstopper Candita Reyes Brand stusser ballen upressa i eget nett, etter et MS-frispark. Etter dette endret kampbildet seg, og MS-jentene kom mer med i kampen. Falao er skuffet over at det ikke ble egne nettkjenninger.

Vi skaper "gudbedre" meg så mange sjanser. Vi burde vunnet 5-0, mener han. Det er vel kanskje å ta litt hardt i, men MS hadde nok av muligheter til i hvert fall å sette ett eller to mål selv. Men MS-treneren jubler for tre poeng, og ikke minst innsatsen til jentene mot slutten av kampen.

Det er fantastisk å se hvordan jentene jobber til siste slutt, avslutter Falao.

Reklame

Slik får du godt internett på hytta