RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trente uten Keegan - igjen

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Newcastle-spillerne måtte klare seg uten sjefen for tredje dag på rad

Framtiden til Kevin Keegan ser for tiden usikker ut. Keegan har i lengre tid vært i konflikten med klubbens ledelse. Han skal ha gjort det klart at han misliker klubbens spillertransaksjoner.

Torsdag trente spillerne uten Keegan, som sitter i forhandlinger med styret om sin fremtid i Newcastle. Etter flere dagers rykter om 57-åringens avgang kommer klubben med en offisiell uttalelse.

- Både klubben og Kevin vil gjerne fortsette med Kevin som manager. Han har ikke resignert eller blitt sparket fra jobben, uttaler klubben til BBC.

Keegan startet jobben etter at Sam Allardyce ble sparket i Januar.

Hovedårsaken til uoverensstemmelsene er at Keegan skal være svært misfornøyd med klubbens transferaktivitet, som har blitt håndtert uten hans godkjennelse etter at Dennis Wise ble hentet inn som ny daglig leder i klubben.

Salget av James Milner til Aston Villa gikk også imot den tidligere England-trenerens ønsker. Milner leverte inn en skriftlig transfersøknad etter at klubben avslo å gi han en forbedret kontrakt.

Etter det Sky Sports News erfarer skal klubbeier Mike Ashley ha avbrutt en forretningsavtale og fløyet tilbake til England, for å holde krisemøte med klubbens trener.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere