RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tribune på søppelhaugen

Sist oppdatert:
Løv-Ham ville gjerne kjøpe den demonterte tribunen til Brann, men fikk ikke somlet seg til å melde interessen. Nå ligger tribunen i Rådalen.

1055 sitteplasser er nå tapt for fotballklubben, som sårt trenger en ny tribune. Løv-Ham mangler nemlig en tribune for bortesupportere, etter at NFF nektet dem å benytte tribunen de har i dag. I lengre tid har klubben siklet over Branns provisoriske tribuner i Klokkesvingen, som skulle rives i disse dager.

Men klubben tok aldri kontakt med Brann, som heller ikke visste at Løv-Ham var interessert i å kjøpe, og dermed endte alle sitteplassene på søppelhaugen.

- Det var synd de ikke tok kontakt med oss. Jeg er helt sikker på at vi hadde kommet til enighet, sier daglig leder i Brann stadion AS, Terje Reistad til Bergensavisen.

Istedenfor å ta kontakt med Brann, hadde Løv-Ham tatt kontakt med eieren av Krohnsminde, som er Bergen kommune, og satset på at det ville være tilstrekkelig for å sikre seg tribunen. Det var det altså ikke.

Da Brann i sin tid kjøpte tribunen, kostet den 1,8 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere