RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Trinitro noe utenom det vanlige

Sist oppdatert:
Morten M. Ottersen er en dyktig travtrener. I dag sender han ut stortalentet Trinitro som viste seg svært lovende i debuten.

Klikk her for å se våre V5-forslag

10 Trinitro (V5-2) kan være dagens V5-banker. Treåringen viste klasse i debuten på Biri. Treneren har høye tanker om Rite On Line-sønnen som temmelig sikkert kan gå 1.17 på dagens distanse. Det burde holde i lange baner. Eneste usikkerhetsmoment er den lave rutinen. Han debuterer også bak startbilen, men han virker fornuftig og starter tross alt fra andre rekke. Skulle han rote seg bort kan 12 Gaucho Dan og 1 Panter Neo være hestene som skal overta.

Trykk her for Sportspills eksperttips

Ellers blir 7 Bully (V5-4) dagens største favoritt. Han er som forvandlet i Eirik Høitomts regi. Det vi imdlertid skal huske på er at han fikk 50.000 kroner for V75-seieren på Jarlsberg sist. Nå møter han garvet motstand og må muligens vise seg enda et hakk bedre for å vinne. Han har nok mer inne, men sporet er heller ikke det beste. Vi garderer Buddys lillebror med 1 Fernando Bang som står fint til. Løser han feilfritt er han helt sikkert med i striden. 5 Morgan Kane travet 14,5 i seiersløpet etter pause sist. Er normalt forbedret med løp i kroppen. 2 Donatello er kjapp. Kan vinne dersom han ikke blir kjørt for tet og får press.

Øk vinnersjansene dine med systemspill!

I V5-1 er to hester normalt nok til videre avansement. 8 Flawless Victory møtte knallhard motstand sist. Var uansett ikke helt på topp. Gangen før imponerte han i seiersløpet på Biri. At distansen er 500 meter kortere er en fordel, men han står vrient til ytterst bak bilen. Møter 6 Who's My Daddy som har travet gode løp hittil uten å vinne. Treåringen har normalt klasse til å kunne gjøre opp om seieren fra et bedre spor enn hva favoritten har.

Annonse: Øivind Grøstad i storform. Kr 49.791 innspilt på Bjerke onsdag 2. juni.

Skulle man komme seg helskinnet gjennom V5-3 uten for mange markeringer kan grunnlaget for utbetaling være lagt. Løpet er uoversiktelig og helgardering er nærmest å foretrekke. 8 Are Odin gikk bra sist. Vi antar at han er forbedret med det løpet. 3 Tønder vant uten å imponere sist. Kan godt vinne igjen, men tåler nok ikke et alt for tøft løpsopplegg. 7 Gangtrøtt er en svenske som har travet fine løp hittil. Bør absolutt strekes. 2 NygaardsThea manglet fritt frem sist. Gangen før feilet hun fra seg første eller andreplassen på Momarken.

I den siste avdelingen har vi tro på at det i første rekke skal stå mellom tre hester. 7 Sno Long Boys tok reper'n direkte sist. Strålte i seiersløpet gangen før og blir vrien å stoppe med lignenede innsats i dag. 9 Sweet Girl er trolig best i tet. Vant på 13,5 sist på Bjerke. Må strekes på sin solide form, men også for at det ser ut som om han er i en voldsomt utvikling. 4 Valentino Jago er usikker, men feilfritt kjemper han i toppen. 1 Lipstick D.K. er bedre enn raden og fra førstespor er han nærmest garantert en fin reise. 2 Majgreven og 8 navigator er andre outsidere.

Ønsker du vårt V5-tips, klikk her. For Dagens Dobbel-tips trykk her.

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere