Gå til sidens hovedinnhold

Trist andre omgang av Oppsal

Håndball-trener Djordje Teodorovic slakter eget lags innsats i andre omgang i Postenliga-oppgjøret mot Stabæk onsdag kveld.

OPPSAL ARENA: For Oppsal spilte en god første omgang, og lå kun under 11-14 da 30 minutter var spilt. Men i andre omgang falt laget fullstendig sammen, og resultattavlen lyste 33-22 i favør gjestene da kampen var over.

Og det likte ikke treneren, som brukte ekstra lang tid inne i garderoben etter kampen.

– Vi er med i første omgang, men mangler litt bakerst, siden vi kun har fire redninger. I andre omgang Stabæk flinke helt ned i detalj og det laget som er konsentrert. Vi gjør hele tiden småfeil, sliter med dårlige avslutninger og er lett å plukke, sier han.

Mye å rette på

Treneren er glad de ikke har kamp før om 14 dager når de møter Storhamar i Hamar.

– Vi trenger tiden frem til den kampen. Nå skal vi se på video hva vi gjør feil og reparere det. Vi taper med 11 mål i dag og vi trenger å stå opp igjen neste kamp, sier Teodorovic.

LES OGSÅ: Oppsal jublet mot Flint lørdag kveld

Rart møte

Teodorovic trakk også frem Jenny Handal Sneve etter kampen, en spiller han mente markerte seg positivt. Og spilleren selv spilte med ekstra glød ettersom hun møtte gamle lagvenninner.

– Det var rart å møte de, siden jeg aldri før har gjort det. Jeg har alltid spilt for Stabæk før jeg kom hit foran denne sesongen, sier hun.

Snevle var vertenes beste spiller i første omgang, og hun scoret fire av sine fem mål i den omgangen.

–Stabæk var flinkere som lag i dag, men jeg trodde vi skulle være nærmere. Jeg bor sammen med Linn Lygren på Stabæk, så jeg får vel høre det nå, sier hun.

Hun mener at det ikke er så stor forskjell mellom klubbene.

– Stabæk har litt flere landslagsspillere. Men det å spille med Izabela Duda er gøy siden hun er utrolig god, sier Jenny Handal Snevle.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen