Gå til sidens hovedinnhold

- Trist at vi må slå Lyn ut av cupen!

Røa-herrene trakk Lyn i 2. runde i cupen, og daglig leder Lars Buer og infosjef Joachim W. Andersen i Lyn er over seg av begeistring.

RØA: - Helt sykt. Lyn er klubb nummer to i mitt hjerte. Å få et sånt oppsett har jeg drømt om i hele mitt liv, det beste oppsettet vi kunne fått, sier Buer til Ullern Avis Akersposten.

- Det som er trist, er at vi må slå Lyn ut av cupen. Hadde vært større å slå ut Vålerenga, sier Buer, som er på offensiven etter at Røa-guttene klinte til med overraskende 3-1-seier over Manglerud/Star i første runde.

Buer lover folkefest på Røabanen torsdag 28. mai klokken 18.

- Det kommer til å bli en skikkelig fest, med over 3000 mennesker, sier Buer.

- Vi skal samarbeide med Lyn om et skikkelig arrangement, sier han.

- Ikke arrogante!

Også infosjefen i Lyn, Joachim Westher Andersen, er i fyr og flamme over nyheten.
- Jeg er sinnsykt glad. Det er ikke noe annet lag jeg heller hadde ønsket å møte, sier Andersen, som selv har bodd på Røa de siste 15 årene, som selv har spilt fotball for Røa og som er en Dynamite girls' ivrigste supportere.
Men nå er det altså herrelaget til Røa det er snakk om.
- Kan Lyn gå på en smell mot disse gutta?
- Ja, naturligvis. Vi er ikke så arrogante at vi tar lett på Røa. Blant annet har de en tidligere Lyn-spiller, Henrik Rønnevig, som vet hva dette går ut på. Røa kommer til å gi flatt jern, tror Lyns informasjonssjef, som altså gleder seg stort til torsdag 28. mai på Røabanen.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere