STOKE - ARSENAL 3-1:

I vinter ble Sol Campbell (35) den første spilleren som Arsenal-manager Arsène Wenger har hentet tilbake til klubben etter å tidligere ha blitt sendt på dør av franskmannen.

Og søndag fikk han også sin første kamp for londonlaget siden returen tidligere i januar. Det så imidlertid ut til at den godeste Campbell fortsatt var en smule rusten i kampformen.

Etter et mislykket opphold i Notts County - der han kun spilte én kamp - har Campbell stått uten klubb fram til Arsenal altså så sitt snitt til å hente ham tilbake på gratis overgang.

Tafatt Arsenal
Og akkurat det at Campbell mangler kamptrening fikk Stoke City gleden av å utnytte. Det skal imidlertid sies at Campbell var langt fra den enste grunnen til at Arsenal fikk bank søndag.

Det var nemlig et meget tafatt Arsenal-lag som entret Britannia Stadium, og det var derfor også fult fortjent at Ricardo Fuller kunne heade vertene i føringen etter bare to minutters spill. Målet kom som vanlig etter et langt innkast fra Rory Delap.

40 minutter senere svarte gjestene.

Arsenal fikk frispark i god posisjon, og Francesc Fabregas rullet ballen ut til Denilson. Skuddet fra brasilianeren snek seg gjennom hele Stoke-forsvaret, og til side for hjemmelagets danske burvokter Thomas Sørensen. 1-1 sto seg til pause.

Fuller igjen
I andre omgang var det Stoke som skulle vise seg som de farligste. Drøye ti minutter før full tid kom Ricardo Fuller først på et flott innlegg fra Mamady Sidibie, og dermed sto det 2-1.

Og noen minutter senere fikk Dean Whitehead æren av å definitivt sende Arsenal hodestups ut av FA-cupen. Matthew Etherington slo et godt innlegg inn i feltet og på bakerste stolpe sto Whitehead akkurat onside, og kunne dytte ballen i mål.

- Vi fikk det vi jobbet for i dag. Vi frykter ingen, og spiller veldig bra om dagen. Vi ser allerede fram til neste runde, sier målscorer Whitehead etter kampen ifølge BBC.

Dermed er tre av de fire store allerede ute av årets cup. Manchester United, Liverpool og nå Arsenal har alle røket for antatt svakere motstand, mens Chelsea fortsatt henger med.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her