Gå til sidens hovedinnhold

Trives på isen!

Vår V65-banker var flyvende på isbanen oppe i Boden i Sverige i den siste starten, og vi tror på reprise i kveld!

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Momarken: Søta bror til lunsj
Oddstips: Er du i form, Tarjei?
Dobbel V5 Bergen: En ny herlig kveld i Bergen

Preview Champions League: Her er det mye å glede seg til

På kvelden denne torsdagen er det V65-spill til Boden på den andre siden av grensen samt en dobbel V5-omgang til byen mellom de syv fjell, Bergen som fanger spillernes interesse. I Bergen ble det superklaff for våre tips forrige torsdag med over 15 000 kroner innspilt, og Kurt Leirvåg som er ansvarlig for tipsene på den banen, er nok sugen på å gjenta den suksessen (følg med utover dagen)!

To strake V4-klaff og tre ganger DD-klaff på rappen er den innbringende statusen for våre svensketips de siste dagene. I lunsjen på Axevalla i går ble det 439 kroner tilbake på V4-forslaget til 100 kroner, og de som spilte DD-forslaget på 300 kroner kunne hente ut pene 779 kroner i lukene. Det var samtidig den tredje strake fulltrefferen i Sverige i DD-spillet.

Tirsdag ble det 834 kroner tilbake på 300-kroners forslaget i V4-spillet fra Åby, og enda bedre gikk det med 300-kroners forslaget i DD til V65-løpene på Eskilstuna tirsdag kveld. Da ble det 1121 kroner tilbake. Vi har sagt det før, og gjentar det gjerne. DD er et kanonspill, og det er vel verd å følge våre tipsforslag i den spilleformen.

Tet og slutt?
Det er nye sjanser til gevinster i Boden i kveld, og vår banker for kvelden er herdet i tøffe selskap på Solvalla. Hun møter da betydelig enklere selskap enn normalt, og alt annet en seier vil overraske oss stort. Sist ble det en overlegen seier på nettopp dagens arena, og da snakker vi om 1 Digital Creation i V65-4 som gjorde en del fine løp i regi Stefan Melander på Solvalla tidligere i karrieren.

Hun har nå byttet treningskvarter til Gabriella Laestander, og etter at Super Photo Kosmos–datteren skuffet radikalt i det første løpet den 15. Januar, var det som om det var en ny hest som entret isbanen på Boden den 23. Januar. Der var hun helt overlegen, og vi tror på en ny seier i kveld.

Da var riktignok ikke selskapet i av den tøffeste sorten, men det var måten hun gjorde løpet på. Perfekte forutsetninger i kveld, og med offensiv kusk i Ove A. Lindqvist i sulkyen betyr det normalt at det blir tet fra start til mål. Digital Creation taper neppe dette løpet om hun er like bra som sist, og når det er tetgaranti garderer vi ikke!

Innleveringsfrister Boden
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens lås!
Vi synes 7 Face The Evil og 12 Væsterbo World i V65-1 ligner en sikker lås, og da snakker vi om de to favorittene i løpet. Face The Evil har tapt to ganger på rad for sistnevnte, men nå har Viking Kronos–sønnen til Laestander vunnet sportrekningen. Det er ikke utenkelig at Lindqvist er lysten på å kjøre seg tidlig til tet, og da kan det bli tøft for isbanespesialisten Væsterbo World å ta ham ned til slutt.

Nå er dog sistnevnte i storform, og han stortrives hvert år når det blir isbanetid i Boden. Han har vunnet meget enkelt i begge de to siste løpene, og han skal helt klart regnes med en solid vinnersjanse på ny. Det skal dog ikke mye kluss til på veien før det blir vanskelig fra spor 12, og vi finner god verdi i å dobble med nestfavoritten i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
Vi synes 9 Cash`Em i V65-5 er en Love You–sønn det lyser litt klasse av, men brødrene Larsson fikk ikke ut potensiale i denne 5-åringen. Det blir spennende å se om Hanna Olofsson får denne krabaten til å flytte beina, og i debuten for Olofsson ble det tidlig galopp fra start. Gikk dog en meget bra opphenting i kulissene, og det med full spenst inn i kassen.

Det er ingen direkte fordel med sprint, men han var så fin både i varming og i løpet at vi synes han er spennende i kveld. Dette er en traver med flott kapasitet, og vi tror Olofsson kan få mye glede av denne i Nord Sverige. Vi synes han er interessant da Brisco Boko blir storfavoritt med 20 meter tillegg på en kjapp sprint, og vi krysser på alle bonger!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken