RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Mannheim, Tyskland 20100509. Lars Erik Spets under VM-kampen i ishockey mellom Norge og Sverige i Mannheim i Tyskland søndag kveld. Kampen endte 2-5 til Sverige.
Mannheim, Tyskland 20100509. Lars Erik Spets under VM-kampen i ishockey mellom Norge og Sverige i Mannheim i Tyskland søndag kveld. Kampen endte 2-5 til Sverige. Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Trønder senket Rosenborg

Sist oppdatert:
Lars Erik Spets var sentral da Lørenskogs iskrigere banket Rosenborg i Get-ligaen.

ROSENBORG - LØRENSKOG 2-6

STAVANGER - LILLEHAMMER 3-2

Hardtsatsende Lørenskog har variert i prestasjonene til nå denne sesongen, men hadde få problemer med å vinne lørdagens kamp i Trondheim. Mye av æren for det skal Lars Erik Spets ha. Han scoret to mål og noterte seg i tillegg for én målgivende pasning i Lørenskogs 6-2-seier.

At det var nettopp Spets som skulle spille en så sentral rolle, var spesielt. Landslagsspilleren er trønder med fortid i Trondheim IK og har mange jubelstunder bak seg på isen i Leangen.

Heng på teten
Nå er det derimot Rosenborg som er hele Trondheims ishockeyklubb, og det nyopprykkede laget har på ingen måte gjort seg bort i eliteserien til nå. Rosenborg har overrasket mange og ligger trygt plassert midt på tabellen.

Lørenskog på sin side var tippet i toppen av mange ekspert før sesongen, men har slitt med å innfri. Mot Rosenborg var dermed bare tre poeng godt nok, og med seier fikk romerikingene vist at de har tenkt å henge på topplagene Sparta, Stavanger og Vålerenga i tetstriden framover.

Lars Erik Spets ordnet både 2-1 og 4-1 for Lørenskog. Teemu Kuusisto hadde også en stor dag i Trondheim med sine tre scoringer.

Straffedrama i Stavanger
Ytterligere én kamp ble spilt i Get-ligaen lørdag. Det var serietoer Stavangers hjemmekamp mot Lillehammer, og det skulle vise seg at vertene skulle få det tøft.

Stavanger tok ledelsen to ganger, men begge gangene slo Lillehammer tilbake. Til slutt måtte kampen avgjøres på straffeslag, og der var det vertene som viste seg sterkest. Juha-Pekka Loikas satte inn den avgjørende scoringen som sikret Stavanger to poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere