RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Trøndere på opprykksjakt

Sist oppdatert:
Og et spansk lag som også er på opprykksjakt. Sjekk dagens oddstips.

På en søndag med et uvanlig uoversiktlig langoddsprogram er det vanskelig å finne de store objektene. Alle de store ligaene har spillefri på grunn av EM-kvalifiseringskampene som pågår nå, og det øker vanskelighetsgraden betydelig. Vi råder derfor våre lesere til å være forsiktige med innsatsene denne søndagen, neste helg er fotball-Europa igang igjen og da ser det mye bedre ut.

Les også:
Tippetips: Sarpsborg 08 spilles sikker
Travtips Sørlandet: Dansken gjør rent bord
Hva tror leserne?: Sjekk lesernes oddstips søndag

Dagens langoddsprogram består av Addeccoliga, Segunda (spansk 2. divisjon), svensk og norsk fotball fra 2. divisjon, samt en del håndballkamper. Vi nøyer oss med ett spilleforslag denne søndagen.

I Adeccoligaen har Norsk Tipping trykket favorittoddsen til bunns i de fleste kampene. Se omtalene av kampene her. Men vi har funnet en kamp som vi tror på, og det er opprykksjagende Ranheim.

Formen i anmarsj
Etter en tung start på høsten med to uavgjorte og tre tap, har Ranheim innkassert seks poeng på de to siste kampene. 1-0 mot bunnlagene Moss og Follo er imidlertid intet sikkert bevis på at den svake trenden er snudd. Drømmen om direkte opprykk er fortsatt i live, og det er nok en ekstra motivasjonsfaktor at en av de to konkurrentene om direkte opprykk, FFK, møter serieleder Sogndal denne runden (kampen er flyttet til 20. oktober). Nybergsund er på ingen måte inne i en god periode, med 0-4-3 på de siste 7 kampene. For 7 runder siden lå laget faktisk på kvalifiseringsplass for opprykk til Tippeligaen, men dersom den labre poengfangsten fortsetter, skal man ikke være helt sikker på fornyet kontrakt. Derfor er søndagens kamp svært viktig.Nybergsund har gjort det brukbart på bortebane denne sesongen, med 15 poeng på 12 kamper og kun 3 tap. Men det er blitt litt for mange uavgjorte resultater (3-6-3). Damian Williams, Emil Haucke og Joachim Sørum må alle sone karantene for bortelaget i ettermiddag. For Ranheim er det blitt solide 7-2-2 hjemme og selv om det spillemessig har skrantet litt for Per Joar Hansens elever i det siste, har man i det minste vunnet sine to siste kamper.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Norsk Tipping tilbyr 1,75 for hjemmeseier i Trondheim i ettermiddag, og det er ok betaling med tanke på fraværene til Nybergsund. Kampen kan spilles som singel, men vi vil gjerne har rundt 2 i odds på singelspill og velger derfor å legge på en kamp fra spansk Segunda som kombineres med Ranhem.

Xerez rykket ned fra Primera etter kun en sesong i toppdivisjonen. Hadde en grusom start i Primera med 0-1-4 og 0-11 i målforskjell på sine fem første kamper og etter ti serierunder var fasiten 1-3-6 og 3-16 i målforskjell. Seks poeng altså etter ti serierunder og var på mange måter løpet kjørt. Etterhvert ble det mye bedre og laget avsluttet faktisk med 4-2-1 på sine sju siste hjemmekamper og tok tilslutt 34 poeng og var kun tre poeng fra å beholde plassen.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Xerez har fått beholde mye av troppen sin og er en favorittene til opprykk. Sesonginnledningen har vært god og etter et stygt hjemmetap for Cartagena (1-4) og tap borte for Barcelona-rekruttene (1-2) er det blitt fire strake seire. Møter i ettermiddag en av de aller største favorittene til nedrykk, Huesca, som kun har sine to poeng fra sesongens to første kamper. Deretter er det blitt fire strake tap og selv om laget spilte med en mann mer det siste kvarteret hjemme Celta Vigo sist ble det altså et nytt tap.

Hjemmeoddsen på Xerez er ikke mer enn 1,55, men i følge våre kontakter som følger Segunda svært tett skal dette være den sikreste vinneren i Segunda denne helgen og da spiller vi denne i kombinasjon med Ranheim. Vi får en totalodds på 2,71 og vår innsats er 100 kroner. Merk at innleveringsfristen på denne dobbelen er kl 15.25

Kamp 30 Ranheim - Nybergsund 1,75 3,40 3,20
Kamp 50 Xerez - Huesca 1,55 2,80 4,05
Her kan du spille denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere